Üvegbe zárható a világűr gyógyító energiája, egyszerű módszerekkel.

A tudomány is bebizonyította, nincsenek véletlenek, és a világ számos vallása is tanúbizonyságát adja annak, az univerzum elrendezése fontos szabályokat követ. A fizika csak egy részét írja le ezeknek, az egyensúly is nagy jelentőségű.

A különféle égitestek úgy rendeződnek, hogy állásuk harmóniában legyen minden élőlény univerzális rezonanciafrekvenciájával. Az asztrológiából tudjuk jól, a bolygók is csillagok hatással van ránk, egészségünkre, kapcsolatainkra, sikereinkre, tehát mindenre, ami csak befolyásolhatja életünket. 

Ha tehát például a Vénusz vagy a Mars áll amögött, hogy mi történik velünk, akkor a belőlük áradó erőt felhasználhatjuk a saját érdekünkben. Nagy szerencsénk van azzal, hogy az univerzum energiái alapvetően jók, tehát kárt nem okozhatunk azzal, ha akármelyik bolygóhoz fordulunk, csak épp esetleg nem érünk el vele túlságosan nagy hatást.

Az alapelv az, hogy hasonlót hasonlóval kell gyógyítani. Az égő, fájó gyulladásra a vörös bolygó, a Mars meleg fénye hasznos, meghűlésre pedig a Vénusz hideg fénye kell. Aki fogyni szeretne, annak a hatalmas Jupiter fényére van szüksége. Aki úgy érzi, eltávolodott embertársaitól, az a naprendszer peremén található Plútóhoz fordulhat segítségért.

Fontos, hogy a világűr tiszta energiája csakis tiszta edényben tárolható! Kizárólag igazi üveget használhatunk rá, műanyagban a bolygók energiája szétfoszlik, atomjaira hull. A vizet először fel kell forralni majd ki kell hűteni, nagyjából 1-2 decis üvegbe kell tölteni, de úgy, hogy egy kisujjnyi rés maradjon az víz és a kupak között. Az üveget zárjuk le, majd rázzuk át alaposan a vizet, és egy napon át hagyjuk ülepedni.

Az energia gyűjtése a megfelelő napokhoz kötött. A Vénuszt hétfői, a Marsot keddi esténként "célozzuk" be, a Jupiteré a szerda, a Szaturnuszé a csütörtök, a Merkur pénteken aktív, az Uránusz szombaton. A Plútót pedig vasárnap éjjelente hívhatjuk segítségül. Az üveget ablakba kell tenni, az energiagyűjtést fokozhatjuk, ha nagyítót rögzítünk elé- de vigyázat, ebből is kizárólag üveg a megfelelő!

A begyűjtött energia fénye nem romlik, tehát éveken át használható a bolygók által gyógyítóvá tett víz. Érdemes a jobb majd a bal kézben egyaránt pár percig tartani, hogy mind a két félt, az érzelmi és az értelmi oldalt is átjárja a hasznos energia. A Plútó fekete fénye miatt ez az egyetlen üveg, ami különleges kezelést igényel, ezt érdemes fekete papírral körberagasztni.

Ha van egy egész sorozatunk az üvegekből, elegendő csak szükség esetén a szobában elhelyezni, ahol tartózkodunk. A mi hitünk rezonanciafrekvenciája összehangolódik a bolygók energiájával, és ez segítheti a gyógyulást. Komolyabb esetekben nem elegendő ez természetesen, hiszen csak mikronnyi töredéket foghatunk fel az üvegben az energiából, de a szükséges gyógyszerek hatását erősíti. Az ember így tud gyorsabban kilábalni a bajokból, a modern tudomány segítségét és az univerzum erejét együttesen elfogadva.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!