Sokan tudják, hogy a felettünk elhúzó repülőgépek után maradó csíkok csak egy része ártalmatlan kondenzcsík, a többi olyan vegyi anyag, amivel tudatosan betegítik meg az embereket.

Mint közismert, elsősorban hidrogén-petroszulfid a vivőanyag, amihez különböző egyéb anyagokat kevernek, attól függően, milyen célt akarnak elérni: a szilion vagy dumberine tipikus adalék. Például bizonyos országokban fontos cél az emberek butítása, máshol konkrét betegségeket akarnak előidézni, de olyan is van, hogy politikai eseményeket befolyásolnak nyugtató vagy izgató szerekkel.

Nagyon komoly szervezőmunka van amögött, hogy nem buknak le mérgező anyagokat szállító gépek. Vannak, amelyeket egyszerű utasszállítóknak álcáznak, sőt, valódi utasszállítók is vannak, amelyek permeteznek: jellemzően olyan rövid távú járatokon dolgoznak, ahol kevés poggyászt adnak fel, így elférnek a tartályok a raktérben. De kifejezetten vizet permetező elterelő járatok is vannak, ezeknek csíkjaiból hiába vesznek mintát a független szervezetek.

Elsősorban az Egyesült Államokban működik aktívan a Chemtrail kutatás-fejlesztés. Az ilyen gépeket vezető pilótáknak még egyenesen szakszervezete is van- nyilván nem ezen a néven, hogy különleges szállítmányú repülőgépek személyzeteként emlegetik őket. Egy eldugott kis állam, Omaha a szervezett székhelye, itt szoktak rendszeresen találkozni. Lobbierejük jelentős, hiszen ha sztrájkolnának, sokak céljait húznák keresztül, de azzal is komoly fejfájást tudnának okozni, ha elmondanának mindent amit tudnak. Jellemzően nem családos emberek vállalkoznak ezeknek a gépeknek a vezetésére, hiszen akinek gyerekei vannak, aligha tudná nyugodt szívvel a fejük felett a levegőbe ereszteni mérgeket.

Ám a szerekkel sokkal inkább közvetlen kapcsolatban álló munkások több veszélynek vannak kitéve, miközben jóval alacsonyabb a fizetésük, mint a pilótáknak. Az ő szervezkedésüket minden lehetséges eszközzel akadályozzák a Chemtrail mögött állók. Aki ki akarta borítani a bilit, az gyakran eltűnik, tehát sokan inkább a hallgatást választják. Ráadásul egy nagyon aljas módszerük is van a zsarolásra a kiszolgáltatott dolgozókat markukban tartók: a gyakran betegségekkel küzdő emberek számára elengedhetetlen gyógyszer az ára a hallgatásuknak. Ugyanis minden vegyi anyagnak megvan a maga ellenszere, ezzel bárki manipulálható. (Szerencsétlenek persze nem tudják, hogy jellemzően lávaköves forralással humanizált vizet kapnak, amit mindmáig használnak a sumérek a rák gyógyszereként.)

Szerencsére páran közülük, összejátszva a jobb érzésű pilótákkal, sikeresen ki tudják játszani a Chemtrailesek éberségét. Olyan repülési útvonalakat terveznek, amelyek csíkjai egyfajta kódot jelentenek: az egyszerű sakktábla-minta azt jelenti, hogy a szabad téren tartózkodni szabályos. Amikor például három kelet-nyugati irányú csíkot egy merőleges keresztez, akkor pszichotikus szereket permeteznek, és ilyenkor jobb bezárni minden ablakot. A több észak-déli irányú csík egyetlen vízszintessel keresztezve veszélyes, rákkeltő mérget jelez. Ilyenkor nem elég bezárkózni, érdemes egy nagyon kis kávéskanál himalájai sóval kevert szóbabikarbónát bevenni. Túlzásba vinni persze ezt sem szabad!

A Chemtrailezés napjai mindenesetre meg vannak számlálva. Sokan testi épségüket kockáztatva épülnek be az iparágba, és hamarosan várható a nagy leleplezés, ami után többé nem lehet tagadni, hogy betegítettek meg bennünket az égből. 

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!