A nálunk a bulvárhírekből ismert beavatkozás valójában nagy jelentőségű, fontos spirituális gyógyítási eljárás utódja.

Napjaink jellemzője az, hogy még a fontos, komoly dolgokból is alantas témát kreál a média. Tudjuk jól, hogy a háttérhatalmak munkálkodnak ezeken, hiszen céljuk minden spirituális szentség besározása, nevetségessé tétele, és így tudják markukban tartani az emberiség hiszékeny felét. Pontosabban nem a felét, hanem a többségét, mert felvilágosult tudatú emberből sajnos jóval kevesebb van...

Természetesen tehetünk azért, hogy ez másként legyen. Tájékoztatás és leleplezés a fegyvere azoknak, akik felveszik a harcot a hamisságok ellen- és erre jó példa a herevasalás ügye!

Akik járatosak a mára mitikusnak hitt, valójában nagyon is létezett felsőbb kultúrájú civilizációk történetében, azok bizonyára hallottak a férfi és női szerepek közötti kvantumdinamizmusról. Ennek semmi köze a genderelmélethez meg hasonló áltudományokhoz, azt az egyensúlyt jelöli, amiben egyesül az isteni, az emberi, a természet és az univerzum.

A férfi és nő közötti harmónia bizonyos összecsiszolódáson múlik. Lehetne ennek a mélyfilozófiai összetevőit boncolgatni, az egészről többet megtudhat az, aki a legkorábbi, 7-8 ezer éves buddhista dokumentumokat átböngészi. A lényeg az, hogy az együttélés évei során megjelenő konfliktusok nyomot hagynak az embereken. A régieket nem lehetett pszichológiai humbuggal szédíteni, tudták jól, test és lélek univerzális, elválaszhatatlan egysége miatt testi jegyek kezelése visszahat a lélekharmóniára.

Ám a nőknek és a férfiaknak sem megcsonkító, primitív beavatkozásokat kellett elszenvedni egyfajta "avatásként", hanem éppen jóval későbbi korban segédkeztek a szellemgyógyász orvosok. Az életerőt továbbító karma-áramlás akadályozásáért a test csi-központjainak módosulása, ráncosodása is felelős lehet. Az egykori herevasalás funkciója tehát ennek korrigálása volt. Szó nem volt feltűnési viszketegségről: éppen a kapcsolatok szentségét tartották szem előtt. A mágikus férfierő epicentrumának kiemelt szerepét talán nem is kell magyarázni.

Ehhez képest szörnyű, mára mi lett az egykoron mélyen spirituális szertartásokból, amelyek hozzájárultak a családok, társadalmak harmoniájához. Ami most van, az pont nem arra jó, mint amire kellene, sőt, épp az ellentétét, a pillanatnak élést dicsőíti. Az univerzum törvényeiben megírt igazságnak viszont előbb-utóbb a felszínre kell törnie, készen kell állnia erre minden felelősen gondolkodó embernek.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!