A körülöttünk élő, az embereket segíteni igyekvő angyali teremtmények egy része sajnos felkészületlen, amin hatékony szabályozással kellene segíteni.

Az ezotériával behatóan foglalkozók tudják, hogy nem vagyunk egyedül. Természetesen nem földönkívüliek figyelnek minket, hiszen az nyilvánvaló, hogy az univerzumban nincs az emberhez hasonló lény, viszont a felsőbb dimenziókban éteri angyalok vannak, akik célja az, hogy segítsék az embereket a boldogság elérésében.

Az angyalok eszköztára egész széles, hiszen vannak különleges képességeik. Tudnak olvasni a lelkünkben, előrelátják sorsunk karmikus fordulatait, befolyásolhatják az elhatározásainkat, és akár meg is óvhatnak az ártó szándéktól vagy a konkrét balesetektől. 

Vannak, akik azt állítják, képesek is bevonzani a személyes angyali segítőinket. Mondjuk elég nagy a zsufi az angyali dimenziókban, ha mindenkinek jut pár belőle- a Földön elég sok az ember, szóval tobzódhatnak a melóban szegény angyalok. Bár kétségkívül sokan vannak és halhatatlanok, óhatatlanul felmerül a kérdés: ahogy a hétmilliárd emberből is van kicsi és nagy, erős és gyenge, okos és buta, az angyalok ehhez képest mind ugyanolyanok?

Természetesen nem! Omaha államban működik az éteri lények kutatására szakosodott Angel Dust Psychedelic Institute, és vizsgálataik meglepő tényekre derítettek fényt. Noha a "hivatalos" tudomány nem akarja elismerni a munkájukat, több olyan beszámoló született az intézet kutatóinak tollából, ami igazolja, hogy a felsőbb karmikus hiperdimenziókban élő angyaloknak összetett társadalma van.

A problémát az jelenti, hogy az angyalok társadalma a teremtéstől fogva a totális demokráciára épül. Mivel egyhangú döntésekre törekedtek, soha nem tudtak megegyezni semmiben. És aztán ahogy egyre több lett az ember, akiknek megóvása az angyalok feladata lenne, nem nagyon jutott idő a továbbképzésekre. A meglehetősen sok zűrbe keveredő emberek életének terelgetése nagyon összetett, komoly kihívást jelentő munka, ösztönökre alapozva nehéz eredményesen végezni.

Természetesen vannak ügyesebb, talpraesettebb angyalok, de akadnak lúzerek is, akik jó szándékuk ellenére is többet ártanak mint használnak néha. Szoktuk mondani, hogy angyalok óvtak valakit meg amikor az utolsó pillanatban megúsztak egy helyzetet, de lehet, hogy a bajba kerülők egy része pedig pont a figyelmetlen angyalok hibáiból adódik. Az általános szemlélet angyalkörökben mostanában az, hogy csak akkor próbálnak beavatkozni, amikor biztosak a sikerben- de megbízhatunk a képzetlen angyalokban?

Ezért az angyalhívók egy része petíciót indított, amiben az angyalok oktatását sürgetik. Intézményesített keretek között ugyanis gyorsan elsajátíthatnák az emberekre leselkedő veszélyek felismerését és kezelését. Ráadásul fel is kell frissíteni az ismereteiket, hiszen teljesen más, amikor egy ökrösszekér okozhatott balesetet, vagy amikor egy szuperszonikus repülőgép. A felgyorsult élet, az egyre növekvő létszámú emberiség növeli a stresszt az angyalok életében, és a hibázó angyalok lelkifurdalásuk miatt depressziósok lehetnek. Ennek feldolgozásához pedig nem áll rendelkezésre sem pszichológus, sem coach segítsége, mert ilyen képzések sincsenek a felsőbb dimenziókban- mondanunk sem kell, ez bizony súlyos probléma már ma is.

Tehát mielőtt angyalokhoz fordulnánk, próbáljunk tisztán látni, mi a helyzet az ő létsíkjukon. Tanulságos lehet még akár számunkra is, hogy hova vezet a túlzott önbizalom, az alkalmazkodási képesség elvesztése. És nagyon óvatosan döntsünk akkor is, amikor angyalokra hivatkozó ezoterikus szakemberekkel vesszük fel a kapcsolatot. Bizony azok a kóklerek, akik csak azt füllentik magukról, hogy képesek angyalokkal kommunikálni, könnyen lebuknak, amikor megkérdezzük tőlük, az általuk bevonzott angyali segítség nyújtója milyen referenciákkal rendelkezik. Ne dőljünk be tehát nekik! 

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!