Végre kiderült, miért van állandóan széthúzás a magyarok között- az egésznek kozmikus oka van!

Mára már köztudott, hogy a magyarok nem véletlenül beszélnek egészen más nyelvet mint a körülöttünk élő népek: földönkívüliek leszármazottaiként természetesen más a kulturális örökségünk. Számos történet kering ezzel kapcsolatban, amit a hivatalos történelemtudomány nem vesz komolyan, pedig érdemes odafigyelni rájuk. És ne feledjük, a nyugatra emigrált magyar tudósokat "marslakókként" emlegették! Véletlen? Hát persze...

Nyelvünk izgalmas egyediségének vizsgálata is sok érdekességre derített már fényt. Más a logikája a magyarnak, például nincsenek benne nemek, ami jelzi, mennyire demokratikus felfogásban kommunikálunk. Az ősi magyar írás sem olyan, mint ami a világ más részein ismert, vélhetően egy földönkívüli íráskép bolygónk módosult változata.

Vannak tehát erős bizonyítékaink arra, hogy a magyarok különleges népnek számítanak. Majd a DNS-vizsgálatok további válaszokat adhatnak, bár vannak, akik szerint bizonyos hatalmak érdekében áll eltitkolni, hogy a magyar DNS nem földi eredetű. Amikor a hazai génkutatás erősebb lábakon áll majd, és végre igaz magyar érdekeket szolgál, kiderülhet az igazság.

Addig is van ám pár komoly tényező, ami magyarázatra szorul. Vajon miért van az, hogy a magyarok megjelenése nem tér el különösebben a többi nemzettől? Nos, a helyzet az, hogy a világegyetem általános törvényszerűségek szerint működik, és nyilvánvaló, ez az egyetlen forma, amiben egy értelmes lény célszerűen létezhet. Így aztán semmi meglepő nincs abban, hogy ránézésre egy fajnak látszunk. Ha voltak is apró különbségek, az itteni bolygónk uralkodó viszonyok miatt azok eltűntek, például a kar hosszúságbeli különbsége, vagy a fejméret.

Ha viszont a magyarok mind földönkívüliek, szemben a földi lényekkel miért nem alkotnak szorosabb közösséget? Nos, itt van a nagy titok: nem egy, hanem két földön kívülről érkezett faj alkotja a magyar nemzetet, akik nem szívelik egymást! Mint azt már fentebb igazoltuk, egyetlen megjelenési formája van az értelmes lényeknek az univerzumban, ezért nem lehet ránézésre sem megkülönböztetni minket egymástól! Meglehet, az egyik csoport tényleg a Szíriuszról érkezett, a másik pedig egy másik csillagrendszerből- talán ősi magyar mítoszok értő kutatásával megfejthetőek lennének az utalások... A két idegen faj pedig, bár volt közöttük ellentét, mégis egymás közelébe költözött az idegen, új bolygón.

Ott van viszont még a nyelv. A két különböző idegen faj miért használja ugyanazt a nyelvet? A földi élet később fejlődött ki, ezért nem véletlen, hogy kiugróan magasabb szintű a más bolygóról érkezett magyarok szellemi szintje. És a külső univerzumban akkorra már egységes nyelvet beszéltek, ezért értik meg egymást a magyarok. Mi az univerzum nyelvét beszéljük, ha megvalósul a csillagközi űrutazás, elég lenne egy magyar asztronautát fellőni, és ő bárhol tudna kommunikálni! Az egy másik kérdés, hogy léteztek bolygókra jellemző tájszólások- ezek maradványa lehet a különbség a magyarországi és a székelyföldi emberek által beszélt nyelvek között!

Akár ez alapján el lehetne kezdeni a kutatást, ki melyik bolygó leszármazottjának mondhatja magát. Ám jelen pillanatban ennél fontosabb dolgunk is van: meg kellene teremteni a magyar és magyar közötti párbeszédet. Mit számít az, kinek honnan érkeztek az ősei a Földre, a lényeg az, hogy örökké megmarad az idegen származásunk, ami miatt minden más nép furcsán tekint ránk. Noha rég elfeledték mikor jöttek a magyar bolygóhódítók, valahonnan mégis megérzik, mi különlegesek vagyunk.

Együtt kellene tehát működnünk, vállvetve kellene képviselni a magyar érdekeket. Talán először el kellene fogadni a tényeket, a más bolygóról származás teóriáját. Meglehet, a sugárzó, mitikus helyek, mint például a Pilis alatt meg is tudnánk találni az egykor a magyarokat szállító csészealjakat. Persze ha igaz a feltételezés, valahol lennie kell más típusú űrhajónak is.

Izgalmas felfedezések várnak még ránk, de egyértelmű, akkor érhetünk el együtt eredményt, ha sikerül egy nevezőre kerülni. Összefogás nélkül nem tudunk mi, több földönkívüli fajt képviselő magyarok kiállni a saját érdekeinkért. Reméljük, egyszer talán a jövőben mindenki megérti majd ezt.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!