Sokak szerint a világ több pontján megtalálható ősi piramisok különleges energiagyűjtő komplexumok. Ám mi van akkor, ha nem csak a piramisok, hanem az ilyen formában kiásott gödrök is képesek az energiatárolásra?

Ezt a témát vetették fel a témában járatos pyrafizikusok. Végülis teljesen logikus az elképzelés, mert ha a négyzet alapú, egy pontban végződő alakzat a kulcs, akkor az lehet hatékony energiagyűjtő így is, úgy is.

Természetesen a hivatalos tudomány egyelőre a piramisok ilyen funkcióját sem ismeri el. Pedig elég egy mobiltelefon, aminek kijelzőjén látható, hogy ingadozik a térerő a piramisoktól bizonyos távolságra, és a falak meghatározott pontjain pedig kiugró változások tapasztalhatók. A föld alatti energiasávokat kimutatni képes parakristályok értő kezekben, ingára rögzítve szintén jelzik, a piramisok nem "csak" épületek.

Az, hogy most nem láthatók ezeken belül energiatermelő szerkezetek, különleges gépek, nem számít. Elég szétnézni a vastag falakkal körülvett kamrákban a piramisok mélyén, hogy el tudjuk képzelni az ókoriak által készített atommáglyákat, amelyeket aztán gondosan elrejtettek az annak használatára nem méltó utókor elől. Ne higgyük, hogy véletlen az, hogy még soha nem került sor kísérletre reaktorokkal a piramisok mélyén- legalábbis nyilvánosan biztosan nem! Sokan vannak, akiknek nem áll érdekében a könnyen, olcsón, mindenki számára elérhető energiatermelés elterjedése...

Szóval a titokzatos piramisokat csak maroknyian vizsgálják igazán értő módon, energiaáramlási szempontból. Az viszont egészen új elképzelés, hogy a negatív piramis, azaz a kiásott gödör is képes az energiahullámok koncentrációjára.

Erre sem nehéz bizonyítékot találni, akár otthoni körülmények között is. Elég kijelölni egy másfél méter oldalhosszúságú négyzetet, majd abból kiásni egy folyamatosan szűkülő alakot, tehát negatív piramist. Már munka közben érezni lehet, ahogy az ember kimelegszik, majd amikor elkészül a speciális alakú gödör, a közepére állva érezni lehet, ahogy az embert hullámszerűen járja át az energia.

Ha már kiássa az ember a gödröt, akkor pont annyi földet halmoz fel, amiből fel is építhető egy piramis. A pozitív és a negatív piramis határvonalán egyértelműen kimutatható a különleges energiakoncentráció, de a tudósok egy egészen döbbenetes felfedezést is tettek! Amennyiben a gödröt kiássuk, majd a földet visszatemetjük, így fejjel lefelé készítünk olyan piramist, ami pontosan beleillik a negatív piramisba, a hatás megsokszorozódik. Miután az ember több ilyen egymásba illő negatív piramist alkot a kertjében, feltétlenül érezni fogja, ahogy megváltozik a viszonya a hellyel kapcsolatban, először kifárad, de aztán mind energikusabbá válik.

Megfontolandó tehát, hogy az ember akár az egész kertjének földjét ilyen formában forgassa át, majd ültessen, kertészkedjen. A koncentrált energiának köszönhetően nagyszerű termés várható, ha a földbe forgatott piramisokba vetett növényeket megfelelően gondozza az ember. És az így kapott termények nem csak finomak, de energetizáló hatásúak is lesznek.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!