A pénz interferenciája 

Nagy mértékben csökkenti a spirituális kezelések hatását az, ha fizetni kell érte, állapította meg egy kutatócsoport.

Egy brit egyetem pszichoszomatológiai tanszékének munkatársai azt vizsgálták, a különféle gyógyító eljárások mikor és mennyiben hatékonyak. Sok tapasztalatot összegezve kiderült, hogy a különféle divatos módszerek valójában csak elenyésző mértékben voltak eredményesek, jelentős részükkel szemben még az is többet tehetett az állapot javulásáért, ha a beteg imádkozott odahaza.

Tudvalevő, hogy az emberi szervezet képes váratlan öngyógyításra is, ám ennek folyamatát beindítani nem is olyan egyszerű. A különféle kezelések időnként teljesen ellentmondó dolgokra hivatkozva ígértek csodálatos eredményt (egyszerre hivatkoztak angyalokra és kvantumfizikára, és így tovább), de jelentős részben ezeket nem tudták igazolni. A tudósokat meglepte, hogy még a placebóhatás sem érvényesül.

Mint kiderült, az rontja a kezelések hatásfokát, ha pénzt kérnek ellentételezésként a spirituális segítségért. A tudósok feltételezése szerint amennyiben a nagyon is materiális tényezőnek számító pénz is a folyamat része lesz, minden spirituális dolgot elnyom. Azok a gyógyítók, akik állításuk szerint valamilyen felsőbb hatalomtól ajándékba kapták a tudást, ám azt csak fizetség ellenében fordították jó célokra, a pénz interferenciájának köszönhetően semmilyen eredményt nem tudtak elérni. Azok a gyógyítók is megbuktak, akik nem fizetséget kértek, hanem valami burkolt címen igyekeztek anyagi haszonra szert tenni (például szervezési költséget kértek az "ingyenes" gyógyítás mellett).

Tanulmányukban a tudósok ismertetik azt a váratlan fordulatot, ami a sokáig egy helyben topogó kutatást eredményessé tette. A jóhiszemű szakemberek azért kezdtek a vizsgálódásba, mert szerettek volna segíteni a reményt kereső betegeknek, akik hajlamosak voltak minden hihetetlennek tűnő módszernek bedőlni. Az egyik alkalommal egy munkatárs javasolta, hogy ezt a lassan haladó munkát folytassák inkább szabadidejükben, önként, fizetség nélkül- a többiek ezt elfogadták, és hamarosan bekövetkezett az áttörés.

Ezek után jöttek rá, hogy a pénz, a nagyon is földi javak hajhászása milyen erősen interferál azzal, ha valaki őszinte segítő szándékot emleget. Az emberfeletti spirituális erőkről, titokzatos bölcsességről, más tudati szintről beszélő emberek csak töredéke bizonyult valóban önzetlennek a valóságban. A gyakorlatban jobban működnek a hagyományos orvoslások, kezelések, ahol egyszerűen szolgáltatás szintjén működött a gyógyítás.

A természetfeletti erőkre hivatkozók egyike sem tudott olyan sugallatot bizonyítani, amiben angyali, isteni vagy éteri javaslat vonatkozott volna a díjszabásra, így a kutatók szerint a kezelések pénzügyi része kívül esik a spirituális kapcsolat körén.

0 Tovább

A rejtélyes 93,5 fok

Ha még nem hallottál róla, érdemes megismerkedned a szuperderékszöggel.

A 90 fokos derékszögről jó sokat tanulunk az iskolában. Olyan szépen egymáshoz illeszkedő négyzeteket lehet velük csinálni, de az univerzumban más szögnek van kiemelt jelentősége: a 93,5 fok az, ami lépten-nyomon felbukkan. Mivel nem nagyon tér el a 90-től, ezért szokták időnként "szuperderékszögként" emlegetni.

Nem véletlen, hogy sok ősi szakrális építmény nem négyzet alaprajzú, hanem kört vagy más alakzatot ír le: meg lehet találni azokat az egymással szemben elhelyezett sziklákat, amik 93,5 fokos szöget zárnak be. Sőt, még a régi írások közül is sok olyan van, amiben 93 sor mindegyikében 5 szó szerepel- ne higgyük, hogy véletlen. (Az ne lepjen meg, ha a magyar fordítás nem így néz ki: napjainkban a legjobb szándékkal dolgozó fordítók túlnyomó többsége sincs birtokában a csak beavatottak számára ismert tényeknek.)

A 93,5 duplája pedig 187, ami a számmisztikában az ún. közrefogó összegek egyikeként ismert, tehát az 1 és a 7 összege adja a középső számot. Közismert, hogy a 7 szerencsés szám, tehát ez egy kifejezetten nagy erővel bíró számkombináció.

A 93,5 szöget bezáró vonalakból könnyen alkotható szabályos csillag alakzat, melyeket gyakran festettek fel templomokra- vallástól függetlenül. Noha a házak építőit gyakran belekényszerítették a négyszögletes alaprajzba, a bölcs, sokat tapasztalt öreg mesterek a sátortetőnél ragaszkodtak a 93,5 fokhoz. Lehet, csak az arra méltó utódaiknak adták tovább a titkot, de még mindig vannak, akik ismerik azt. 

Elég megnézni, hogy a modern lapostetős épületeket milyen rövid időtávra tervezik, miközben a ma már lesajnált anyagokból épült falusi házakat megvédte a szuperderékszög. Volt már, aki javasolta, hogy panelházakra is kerüljön ilyen, ami sok előnnyel járna, de természetesen a szűklátókörű "modern" emberek lesöpörték ezt az ötletet. Lakáson belül azért a székek elrendezésével például beállíthatjuk ezt a szöget, de a televízióból, mikrosütőből érkező káros sugárzások hatása is töredékére csökken, ha 93,5 fokos szögben helyezzük el! Figyeljük meg, hogy rövid időn belül javul a közérzetünk, és elkerülnek a betegségek is.

Természetesen a szkeptikusok most nevetnek, azt mondják, kitaláció az egész, a szuperderékszög butaság. Nekik érdemes lenne megfontolni, miért is van, hogy a leggazdagabb emberek méregdrága luxusvillái igen gyakran nem négyszögletes alaprajzúak, hanem szokatlannak tűnnek- ha alaposabban megnézzük tele vannak 93,5 szögben álló falakkal, tetőkkel. Talán ez is "véletlen". 

Vagy mégsem?...

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A Chemtrail-ipar szakmunkásai

Sokan tudják, hogy a felettünk elhúzó repülőgépek után maradó csíkok csak egy része ártalmatlan kondenzcsík, a többi olyan vegyi anyag, amivel tudatosan betegítik meg az embereket.

Mint közismert, elsősorban hidrogén-petroszulfid a vivőanyag, amihez különböző egyéb anyagokat kevernek, attól függően, milyen célt akarnak elérni: a szilion vagy dumberine tipikus adalék. Például bizonyos országokban fontos cél az emberek butítása, máshol konkrét betegségeket akarnak előidézni, de olyan is van, hogy politikai eseményeket befolyásolnak nyugtató vagy izgató szerekkel.

Nagyon komoly szervezőmunka van amögött, hogy nem buknak le mérgező anyagokat szállító gépek. Vannak, amelyeket egyszerű utasszállítóknak álcáznak, sőt, valódi utasszállítók is vannak, amelyek permeteznek: jellemzően olyan rövid távú járatokon dolgoznak, ahol kevés poggyászt adnak fel, így elférnek a tartályok a raktérben. De kifejezetten vizet permetező elterelő járatok is vannak, ezeknek csíkjaiból hiába vesznek mintát a független szervezetek.

Elsősorban az Egyesült Államokban működik aktívan a Chemtrail kutatás-fejlesztés. Az ilyen gépeket vezető pilótáknak még egyenesen szakszervezete is van- nyilván nem ezen a néven, hogy különleges szállítmányú repülőgépek személyzeteként emlegetik őket. Egy eldugott kis állam, Omaha a szervezett székhelye, itt szoktak rendszeresen találkozni. Lobbierejük jelentős, hiszen ha sztrájkolnának, sokak céljait húznák keresztül, de azzal is komoly fejfájást tudnának okozni, ha elmondanának mindent amit tudnak. Jellemzően nem családos emberek vállalkoznak ezeknek a gépeknek a vezetésére, hiszen akinek gyerekei vannak, aligha tudná nyugodt szívvel a fejük felett a levegőbe ereszteni mérgeket.

Ám a szerekkel sokkal inkább közvetlen kapcsolatban álló munkások több veszélynek vannak kitéve, miközben jóval alacsonyabb a fizetésük, mint a pilótáknak. Az ő szervezkedésüket minden lehetséges eszközzel akadályozzák a Chemtrail mögött állók. Aki ki akarta borítani a bilit, az gyakran eltűnik, tehát sokan inkább a hallgatást választják. Ráadásul egy nagyon aljas módszerük is van a zsarolásra a kiszolgáltatott dolgozókat markukban tartók: a gyakran betegségekkel küzdő emberek számára elengedhetetlen gyógyszer az ára a hallgatásuknak. Ugyanis minden vegyi anyagnak megvan a maga ellenszere, ezzel bárki manipulálható. (Szerencsétlenek persze nem tudják, hogy jellemzően lávaköves forralással humanizált vizet kapnak, amit mindmáig használnak a sumérek a rák gyógyszereként.)

Szerencsére páran közülük, összejátszva a jobb érzésű pilótákkal, sikeresen ki tudják játszani a Chemtrailesek éberségét. Olyan repülési útvonalakat terveznek, amelyek csíkjai egyfajta kódot jelentenek: az egyszerű sakktábla-minta azt jelenti, hogy a szabad téren tartózkodni szabályos. Amikor például három kelet-nyugati irányú csíkot egy merőleges keresztez, akkor pszichotikus szereket permeteznek, és ilyenkor jobb bezárni minden ablakot. A több észak-déli irányú csík egyetlen vízszintessel keresztezve veszélyes, rákkeltő mérget jelez. Ilyenkor nem elég bezárkózni, érdemes egy nagyon kis kávéskanál himalájai sóval kevert szóbabikarbónát bevenni. Túlzásba vinni persze ezt sem szabad!

A Chemtrailezés napjai mindenesetre meg vannak számlálva. Sokan testi épségüket kockáztatva épülnek be az iparágba, és hamarosan várható a nagy leleplezés, ami után többé nem lehet tagadni, hogy betegítettek meg bennünket az égből. 

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

zsokaincze

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés