Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az USA mint magyar tartomány

Hiába próbálják trükkökkel elleplezni az igazságot, lehet még Washington magyar nagyközség.

A történelemnek két rétege van: egy az, amit az iskolában tanítanak nekünk, a másik pedig a valódi, háttéralkuk és titkos hatalmak által irányított. Azért mert azt hisszük, sokat olvasva, tájékozódva nagyjából tudjuk, mi zajlott az elmúlt évszázadokban, akadnak még titkok bőven.

Az Egyesült Államok függetlenedése a nagyhatalmú brit birodalomtól a történelem egyik nagy sztorija. Sőt, mondhatjuk sikersztorinak is, hogy lett elnyomott gyarmatból a világ legerősebb hatalma a kifejezetten fiatalnak számító ország. Mert az USA jóval ifjabb, mint akár mondjuk Magyarország is.

Ugorjunk a 18. századba! Van egy világbirodalom, ami nem bír a saját, igencsak periférián levő tartományával. Persze lehet, hogy az amerikaiak voltak hősiesek- de akár az is előfordulhat, hogy a világban zajló folyamatok is a kezükre játszottak. És bizonyos történészek szerint ebben –ismét, újból!- a magyaroknak komoly szerepe van.

Az akkortájt uralkodó Mária Teréziát elfogadták a magyarok, de nyilván maguk is függetlenségre vágytak. Állítólag a hasonló helyzetben levő amerikaiak keresték meg a magyar nemeseket, egyfajta titkos alkut ajánlva: ha a mieink az osztrákokat az angolokkal való szembenállásra biztatják, ezzel sakkban tartva az angolokat, a függetlenedő Egyesült Államok majd ezt viszonozza valamikor. Nem kell meglepődni azon, hogy hozzánk fordultak: a valódi világtörténelem tudnak a magyarok sokezer éves múltjáról, és arról a lebírhatatlan szabadságvágyunkról, ami Sumériától a Kárpát-medencéig életben tartotta nemzetünket. Naná, hogy az egyik legfiatalabb ország az egyik legnagyobb multútól kért segítő kezet.

A leginkább titkos terv a hírek szerint az lehetett, hogy a független Egyesült Államok mint királyság szerveződik, ám ha egy amerikai királynak nem lesz törvényes utódja, akkor a magyarok ültethetnek királyt a trónra. Gondoljunk csak bele, nem sokat kellett volna a Habsburgokkal törődni, ha az egykori Magyarország és az Egyesült Államok uralkodója ugyanaz lett volna! Magyar király Washingtonban? Érdekes felállás lenne... A megállapodás -természetesen- a legősibb nyelven, magyarul íródott, s a hírek szerint az Omaha államban levő szupertitkos USA-levéltárban őrzik. (Ez annyira titkos, hogy még az állam létezését is tagadják!)

Az elképzelés szép volt, de az amerikaiak úgy döntöttek, mégiscsak ki kellene mászni ebből az alkuból- túl gyorsan, túl könnyen jöttek a hadisikerek, és már nem hiányzott a mi segítségünk. Ekkor lett az új ország államformája elnöki köztársaság, és azt gondolták, ezzel a korábbi titkos háttéralku semmissé válik- ha nincs király, nem lehet magyart ültetni a trónra. Eközben idehaza a II. Józseffel hadakozók nem is foglalkoztak az "amerikai kérdéssel", és aztán a további harcok, 1848 után volt épp elég baj idehaza.

Talán egy kicsit feledésbe is merült ez az ügy- de azért volt egy titkos társaság, akik tudtak az alkuról, és őrizték a korabeli szerződés egy példányát. Érdekes, hogy ez a társaság, ami a szabadkőművesekhez hasonlóan meglehetősen a háttérben tevékenykedett, kifejezetten megkülönbeztetve magát, a szigorúan kontrollált tetőfedők nevet vette fel.

A magyar szellemi élet nagyságai közül többen tagjai voltak ennek a társaságnak- de annyira titkosnak számítanak mindmáig, hogy csak sejtéseink lehetnek, kik voltak ők. Az egyik híres magyar, aki szinte biztos közéjük tartozott, Ady Endre volt. Sokan ismerik a Hunn, új legenda című versét (amit Hatvany Lajosnak címzett, talán nem ok nélkül).

Ebben szerepel ez a versszak:

Vagyok egy ágban szabadulás, béklyó,
Protestáló hit s küldetéses vétó:
Eb ura fakó, Ugocsa non coronat.

Protestáló hit? Vétó? Eb ura fakó? Érdekes. S ott van az Ugocsa non coronat, amit persze az irodalomtudósok szépen megmagyaráznak- mi viszont felfigyelhetünk rá, az UgocSA szóból könnyen kijön az USA neve, ha három betűt kiveszünk. És non coronat... Persze tévedhet is, aki ebbe valami különöset belelát...

Ami tény: az Egyesült Államok, bár "a mi régi barátunk", mindig asszisztált ahhoz, hogy Magyarországot meggyengítsék, megcsonkítsák. Naná, milyen nevetséges is lenne az USA trónját követelni egy apró közép-európai országnak! De azért, ha mégsem csak legendáról van szó, s a háttérben gyűjtik a dokumentumokat, szervezkednek a szigorúan kontrollált tetőfedők, jöhetnek még meglepetések...

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Bach, a virágkertész

A virágterápia és a híres zeneszerző kapcsolatának elgondolkodtató története.

Johann Sebastian Bach nevét mindenki ismeri, szerzeményeiből még azok is hallhattak itt-ott részleteket, akik nem a komolyzene rajongói.

Azt viszont kevesebben tudják, hogy Bach útja nem volt egyenes a Tamás-templom karnagyi pozíciójáig. Sőt, az akkortájt roppant nagy presztízsű feladatra a legkiválóbb német zenészek közül válogattak, és nem is biztos, hogy Bach volt az elsőszámú jelölt Lipcsében. 

Talán ezt ő maga sem bánta annyira. Zenészcsaládból származott, kiváló orgonista volt, de vannak olyan hírek, hogy ekkortájt elsősorban a kertészet érdekelte, imádta a virágokat. A templomnál is azért jelentkezett, mert megunva a muzsikálást, inkább a kertet szerette volna gondozni. Ám amikor a karnagyi pozícióra nem találtak mást, ő pedig épp a templomban orgonált a virágoknak (talán épp orgonáknak?), rájöttek, ő a megfelelő ember. Sokak szerint a róla készült képeken azért látszik mogorvának, megkeseredettnek, mert elsősorban virágkertészi karrierről álmodott.

De a virágaitól így sem szakadt el. A kantáta (aminek jelentése prohellén latin nyelvjárásban virágének) volt az a műfaj, ahol kiteljesedhetett. A virágoknak szentelt műveivel kísérletezett, hogy melyik dallam adja vissza azt a gyógyító virágaromát, ami a templomi közösségre jó hatással van. A Goldberg-variációk pedig egy akkor jól ismert rózsafajtáról kapta a nevét. Nem közismert tény, hogy a botanika speciális alterületével foglalkozó cantus herbaricusok több virág szirommintázatát azonnosították a nagy zenész műveiben!

Bach élete végén már elsősorban a virágaival kívánt foglalkozni, de a benne konkurenciát látó gyógyszergyárak ezt rossz szemmel nézték. Bár írásos dokumentáció nincs erről, vannak, akik szerint az idős zenész aromáinak összecserélésével igyekeztek legyengíteni, mások szerint jövevény kaktuszokkal vették körül, s akadnak, akik azt állítják, hogy direkt fals fugákkal támadtak rá.

A virágterápia viszont mint egy búvópatak, bukkant fel itt-ott évekkel később is, s a huszadik század elején egy másik Bach révén lett ismert. Edward Bach rezgésterápiaként tekintett rá- figyeljünk csak fel rá, hogy a rezgések és a gyönyörködtető zene kapcsolata milyen magától értetődő! Meglehet, ő maga történeti kutakodásai során felfedezte nagy elődje úttörő munkáját, és a Bach-féle virágterápia nevet is a zeneszerző tiszteletére találta ki, de az utókor félreértette- ennek bizonyítékait máig kutatják.

Persze tudjuk jól, a középkori dokumentációs rendszer nem volt tökéletes, és a könyvnyomtatás nem ismerete miatt könnyű volt eltünteni is az egyedi bizonyítékokat, ha valakinek az állt érdekében. És tudjuk jól, kik azok, akiknek gyógyítás témájában messzire elért a keze...

De azért van egy érdekes egybeesés. Meglehet, pusztán csak véletlen, hogy pont annyi dokumentumot őriznek a tudományos akadémiák a nagy közös akadémiai adatbázis szerint Johann Sebastian Bach virágterapeuta munkásságáról, mint ahány klinikai kísérlet igazolta a virágterápia egyértelmű hatékonyságát nagyon súlyos betegségek esetén. Sőt, még az oldalszám is pontosan megegyezik!

Vajon véletlen lenne ez?... Ennek a kérdésnek az eldöntését olvasóinkra bízzuk!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A kitalált ország

Svájc valójában csak egy fikció: ez az ország a valóságban soha nem létezett.

Vannak különös országok a világon. Egészen aprók és nagyon nagyok, viharos történelműek, bezárkózók és függetlenek, fiatalok és nagy múltúak. És akkor itt van Svájc, ami egy meglehetősen ködbe burkolózó ország, noha Európa szívében található.

Lássunk először is néhány kínzó kérdést! Miért nem létezik svájci nyelv? A szomszédos nagy nemzetek nyelveit "kölcsönözték", ezért értik az olaszt, a németet és a franciát is. Valahogy mindig, mindenkor semlegesek tudtak maradni, nem érintette őket egyik világháború sem. És hiába vannak elvileg hegyek között, kis országként, a pénzvilágban betöltött szerepük megkérdőjelezhetetlen.

Sőt, vissza is nyúlhatunk a történelemben! Miért pont Svájci Gárda óvja a végtelen hatalommal bíró pápát? Akinek ráadásul maga Leonardo da Vinci tervezett egyenruhát! Nem különös ez, hogy a minden fontos szellemi irányzat középpontjában álló reneszánsz géniusz is felbukkan a "svájciak" környékén?

Természetesen az is gyanús, hogy érdekes módon hegyek veszik körül a nehezen megközelíthető országot, aminek olyan fura politikai rendszere van. Tele népszavazásokkal, de furcsa kormányzati váltógazdálkodással. Bevándorolni, letelepedni szinte lehetetlen, vagy legalábbis nagyon-nagyon nehéz. Szóval kik is ezek az óragyártásból, tehenekből és bankokból rettentően meggazdagodott svájciak?

A valóság az, hogy egy nagy, európai összeesküvés hozta létre ezt az országot. Tudjuk jól, hogy mindig is léteztek központilag meghamisított térképek- Svájcot is csak berajzolgatták egy képzeletbeli helyre. Valójában az európai nagyhatalmak közül három, a német, az olasz és a francia hozta létre közös megegyezéssel ezt az "államot". A cél az volt, hogy legyen egy olyan, valóban semleges hátország, ahol nemzetiségtől függetlenül el lehessen rejteni a titkos vagyonokat! És ezekre azért nem teheti rá a kezét "Svájc", mert ilyen ország nem létezik...

Elvileg az alapításban részt nem vevő országok boríthatnák a bilit, de tegyük fel a kérdést: melyik hatalom érdekében áll a nagy leleplezés? Hiszen ők maguk is biztonságos vagyongazdákat találnak a "svájciakban", tehát lelkesen asszisztálnak a nagy közös átveréshez. Egy dúsgazdag olajsejk, vagy egy korrupt politikus számára pont az a jó, ha a köznép elhiszi, létezik egy érinthetetlen ország Európa szívében.

Nagyon kevés valóban független kutatóintézet merte felemelni a szavát. A többségüket el is hallgattatják a –micsoda meglepetés!- svájci székhelyű nemzetközi szervezetek. Az Omaha államban működő International Border Drawing Control Council az egyik, ami légifelvétellel bizonyította, határvonalaknak nyoma sincs az Alpokban! A zászlóheraldikai részlegük pedig bebizonyította, a faék egyszerűségű svájci zászlót sem lehetett történelmileg levezetni. Sőt,  még csak nem is mindig négyzet alakú! Viszont ha már négyzet alakú zászló, kinek van még olyan? Hát természetesen a Vatikánnak! Véletlen lenne?...

A külföldiek, akik Svájcba eljutnak, pár Patyomkin-falvat tekinthetnek meg. Nem furcsa, hogy miközben a turizmus az egész világon húzóágazat, az elvileg szép ország soha nem hirdeti magát sehol? És olyan repterei vannak, mint Basel-Mulhouse-Freiburg ami egyszerre szolgálja ki (micsoda meglepetés!) a svájci város mellett francia és német szomszédait is.

Természetesen a fenti összefoglalásból világos, a Vatikán is ott bábáskodott az alapításnál, hogy létezzen Európában a "béke szigete", ahol az elvileg ellenséges országok közösen kezelhetik a háttérhatalom mérhetetlen vagyonát.

Persze ennek a cikknek az olvasói két csoportba tartozhatnak: egy maroknyian olyan dúsgazdag emberek, akiknek most is ott a pénze, így támogatják "Svájcot". A többiek pedig szeretnének olyan gazdagok lenni, hogy részt vehessenek a nagy átverésben...

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Kinek szurkoljon egy Igaz Magyar?

A foci EB elődöntője spirituális és kriptohistoriológiai szempontból is megközelíthető.

Miután a magyar válogatott már kiesett, a szurkolók nehéz helyzetbe kerültek. Egyfajta skizofrén állapot ez, a mieink nélkül nem olyan az Európa Bajnokság, de mégis jó lenne megnézni a meccseket. És az úgy az igazi, ha az ember szorít is valaki győzelméért- de nekünk, magyaroknak  mi a helyes választás?

A bosszúállás magasabb fokú spiritualitásban nem értelmezhető, így a belgák ellen akkor sem lenne helyes szurkolni, ha eljutottak volna a legjobb négy közé- így viszont fel sem merül a kérdés. Kissé földhözragadt fociszempontból a négy csapatból a portugál lenne támogatandó, hiszen ha ők lennének az Európa bajnokok, akkor azért még többet érne az ellenük elért győzelem.

Ám tudjuk jól, a felsőbb erők nem ilyen kisszerű szempontokkal törődnek. A spiritológiai áthallások az angyalok világából teljesen világos üzenetet küldenek a számunkra, csak olvasni kell a jelekből. A magyar szent helyek (Dobogókő, az igazi Visegrád ami a most ismerttől nyugatra kb. 8 kilométerre állt illetve Dorog-Alsó) háromszögének súlypontjában található hely tengerszint feletti magassága 273 méter. Mi azzal a nemzettel vagyunk egy spirituális hullámhosszon, ahol a helyi energiacentrum pontosan ugyanott van! A beavatottak már tudják, a portugál szívcsakra örzővárosa, Furadouro pontosan ilyen hely, hiszen nyilván az egykori magyarok utasítására építkeztek is, így lehetett Fura Dúróból ez a neve, aki mitikus, tisztelt figura hagyományainkban.

A környékbeli városok neve szintén árulkodó: Zambujal a magyar Zámbó szóból származik, Tapeus és Tápé kapcsolatát sem kell magyarázni, Condeixha-a-Velha pedig valamikor Kondások a végen lehetett. S hogy a portugál nemzet sok szempontból tőlünk tanult, jelzi azt, hogy zászlóikban piros és zöld szín található- a fehér megmaradt a magyaroknak, hiszen ők a tisztaság őrzői ősidők óta. (Az olasz zászló ne tévesszen meg senkit, hiszen ott a csíkok nem horizontálisak, megy ég és föld egységét szimbolizálja, hanem függőlegesek, és így a színek teljesen elvesztették értelmüket.)

Így hát a spirituális kapcsolat okán kellene a portugálokat támogatni. Ám mint az fentebb látható, ők csak tanultak a magyaroktól, de nem számítanak testvérnépnek. A kriptohistoriánusok, akik a magyar elő-őstörténetét kutatják sok helyen vizsgálódtak, és a keltákkal rokon Wales is szóbakerült mint részben magyar ország. 

Ám a korabeli verbális dokumentumok vizsgálata egyértelműen kiderítette, hogy nem ott kell a testvéreinket keresni. Sokak számára talán meglepő, de a franciák állnak a legközelebb hozzánk! S hogy mi erre a bizonyíték? A mienktől teljesen eltérő, egészen más hangzásvilágú nyelv. A magyar kultúra oly mély, oly sokrétű, hogy gyakorlatilag lehetőséget adott mindenféle nyelvi kísérletezésre a korai időszaktól eltelt évmilliók alatt. Minél kevésbé hasonlít egy nyelv a mienkre, annál esélyesebb, hogy egykor egy ősi magyar nyelvi konferencián fejlesztették ki! S akik beszélik, azok a mi oldalági rokonaink...

Ha megvizsgálnák a francia válogatottban pályára lépők és a mi focistáink DNS-ét, sok hasonlóságot találnának. Persze ezt senki nem meri felvállalni, mert sokak érdekét sértené, ha kiderülne, valójában a mi csapatunkat kéne erősítenie az ősi magyar vér okán olyan sztároknak is, mint Pogba, Payet vagy Griezmann. Elég, ha mi tudjuk, és most nagyvonalúan nekik szurkolunk. Vagy ha inkább a spirituális válaszban hiszünk, ott vannak a portugálok.

Igazán persze nem számít az sem, ha bárki másnak drukkolunk, mert elég azt tudni, hogy az égiek a magyaroknak (ki másnak?) szurkolnak. Ez adjon erőt a továbbiakra!

0 Tovább

Atomot minden háztartásba

Komoly erők munkálkodnak azon, hogy eltitkolják előlünk a korlátlan otthoni energiaellátás megoldási lehetőségeit.

Az atomenergiával kapcsolatosan rengeteg a különféle előítélet no meg a tévhit is. Az atomfizika valóban bonyolult dolog- főleg akkor nehéz megérteni, átlátni, hogy is hasítják az atomokat ketté az energiatermelés érdekében, ha azt kifejezetten bonyolultan magyarázzák el. 

Pedig lehetne ezt egyszerűen is. Ha belegondolunk, Albert Einstein több mint száz éve fogalmazta meg fontos elméletei közül az elsőket. Száz év alatt nagyot rohant a tudomány, a ma embere számára nem kellene bonyolultnak lenni az atomtudománynak. Azért tűnik annak, mert szeretnék, ha minél kevesebben értenének hozzá!

Megjegyzendő, akik ezt áltátták, gyakorilatilag önképzéssel megalapították például a kvantumjóslási iskolákat, hiszen képesek tudományos alapokra helyezve szellemet idézni, rontást levenni, jövőbe látni. Nem olyan rettentően nehéz dolog ez, a lényege az, hogy kvantumok és atomok energiája hat át mindent, amik emellett információt is hordoznak, átjárást jelentenek a természetfeletti birodalmába is.

Az atomerőművekben sem bonyolult reakciók történnek. Az atomok hasítása nagy energiát szabadít fel, ennek az energiának a kordában tartása a feladat, no meg kell egy megbízható hűtőrendszer. A csernobili balesethez hasonló katasztrófák kiváltó oka is az emberi butaság volt. Az atom önmagában nem rosszindulatú, hiszen semmi nem lehet az, ami energiával bír, mivel az isteni eredetű dolog, azaz jó. Csak arra kell vigyázni, hogy ne rosszra használják.

Szóval az alapelv egyszerű, csak atomok kellenek és már be is indulhat az energiatermelés. Igen ám, csak azt hallgatják el, az univerzumban mindenhol vannak atomok, így a mi közelünkben, akár az otthonunkban is találhatunk belőlük! (Ki hinné, hogy akár többféle molekulát is felfedezhetnénk karnyújtásnyira, ha alaposan szétnéznénk.) S ahol atom van, ott energia is van.

Az Omaha államban működő Nuclear Home Improvement intézet szakemberei már készítettek is egy tervet, ami otthon tenné lehetővé az atomok felkutatását, begyűjtését, szelektálását és egy egyszerű mechanikai alapú hasítást.

Mivel jóval kisebb léptékről és kézben tartható mechanikus atommaghasadásról van szó, semmilyen nukleáris baleset esélye nem állna fenn, mint ahogy sugárzás sem szabadulhatna fel, szemben az atomokat kihasználó, nem természetbarát nagyipari atomerőművekkel. Ott ugyanis az atomokat hasítás után magukra hagyják, szemben az omahai kutatók módszerével, akik lehetővé teszik az atomfelek és kvantumok újraegyesülését, így őrizve meg az univerzális egyensúlyt. Ráadásul így nem keletkezik nukleáris hulladék!

Sajnos a terveket gondos kezek (vajon kinek állhat ez érdekében?) mindig eltüntetik az internetről, pedig azokat ingyen elérhetővé tették volna. Akár házi barkácsolással is meg lehetett volna építeni az otthon található természetbarát anyagokból a saját atommáglyát. Így most mi sem tudjuk közre bocsátani a terveket, de hamarosan állítólag megépülhet a holisztikusan szervezedő új, tiszta internet, és akkor végre mindenkihez eljuthat ez a fontos információ, és felszámolhatjuk a Földön uralkodó energiaéhséget!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2019.03.04.
2018.12.12.

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

knitpro

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés