Kinek szurkoljon egy Igaz Magyar?

A foci EB elődöntője spirituális és kriptohistoriológiai szempontból is megközelíthető.

Miután a magyar válogatott már kiesett, a szurkolók nehéz helyzetbe kerültek. Egyfajta skizofrén állapot ez, a mieink nélkül nem olyan az Európa Bajnokság, de mégis jó lenne megnézni a meccseket. És az úgy az igazi, ha az ember szorít is valaki győzelméért- de nekünk, magyaroknak  mi a helyes választás?

A bosszúállás magasabb fokú spiritualitásban nem értelmezhető, így a belgák ellen akkor sem lenne helyes szurkolni, ha eljutottak volna a legjobb négy közé- így viszont fel sem merül a kérdés. Kissé földhözragadt fociszempontból a négy csapatból a portugál lenne támogatandó, hiszen ha ők lennének az Európa bajnokok, akkor azért még többet érne az ellenük elért győzelem.

Ám tudjuk jól, a felsőbb erők nem ilyen kisszerű szempontokkal törődnek. A spiritológiai áthallások az angyalok világából teljesen világos üzenetet küldenek a számunkra, csak olvasni kell a jelekből. A magyar szent helyek (Dobogókő, az igazi Visegrád ami a most ismerttől nyugatra kb. 8 kilométerre állt illetve Dorog-Alsó) háromszögének súlypontjában található hely tengerszint feletti magassága 273 méter. Mi azzal a nemzettel vagyunk egy spirituális hullámhosszon, ahol a helyi energiacentrum pontosan ugyanott van! A beavatottak már tudják, a portugál szívcsakra örzővárosa, Furadouro pontosan ilyen hely, hiszen nyilván az egykori magyarok utasítására építkeztek is, így lehetett Fura Dúróból ez a neve, aki mitikus, tisztelt figura hagyományainkban.

A környékbeli városok neve szintén árulkodó: Zambujal a magyar Zámbó szóból származik, Tapeus és Tápé kapcsolatát sem kell magyarázni, Condeixha-a-Velha pedig valamikor Kondások a végen lehetett. S hogy a portugál nemzet sok szempontból tőlünk tanult, jelzi azt, hogy zászlóikban piros és zöld szín található- a fehér megmaradt a magyaroknak, hiszen ők a tisztaság őrzői ősidők óta. (Az olasz zászló ne tévesszen meg senkit, hiszen ott a csíkok nem horizontálisak, megy ég és föld egységét szimbolizálja, hanem függőlegesek, és így a színek teljesen elvesztették értelmüket.)

Így hát a spirituális kapcsolat okán kellene a portugálokat támogatni. Ám mint az fentebb látható, ők csak tanultak a magyaroktól, de nem számítanak testvérnépnek. A kriptohistoriánusok, akik a magyar elő-őstörténetét kutatják sok helyen vizsgálódtak, és a keltákkal rokon Wales is szóbakerült mint részben magyar ország. 

Ám a korabeli verbális dokumentumok vizsgálata egyértelműen kiderítette, hogy nem ott kell a testvéreinket keresni. Sokak számára talán meglepő, de a franciák állnak a legközelebb hozzánk! S hogy mi erre a bizonyíték? A mienktől teljesen eltérő, egészen más hangzásvilágú nyelv. A magyar kultúra oly mély, oly sokrétű, hogy gyakorlatilag lehetőséget adott mindenféle nyelvi kísérletezésre a korai időszaktól eltelt évmilliók alatt. Minél kevésbé hasonlít egy nyelv a mienkre, annál esélyesebb, hogy egykor egy ősi magyar nyelvi konferencián fejlesztették ki! S akik beszélik, azok a mi oldalági rokonaink...

Ha megvizsgálnák a francia válogatottban pályára lépők és a mi focistáink DNS-ét, sok hasonlóságot találnának. Persze ezt senki nem meri felvállalni, mert sokak érdekét sértené, ha kiderülne, valójában a mi csapatunkat kéne erősítenie az ősi magyar vér okán olyan sztároknak is, mint Pogba, Payet vagy Griezmann. Elég, ha mi tudjuk, és most nagyvonalúan nekik szurkolunk. Vagy ha inkább a spirituális válaszban hiszünk, ott vannak a portugálok.

Igazán persze nem számít az sem, ha bárki másnak drukkolunk, mert elég azt tudni, hogy az égiek a magyaroknak (ki másnak?) szurkolnak. Ez adjon erőt a továbbiakra!

0 Tovább

Atomot minden háztartásba

Komoly erők munkálkodnak azon, hogy eltitkolják előlünk a korlátlan otthoni energiaellátás megoldási lehetőségeit.

Az atomenergiával kapcsolatosan rengeteg a különféle előítélet no meg a tévhit is. Az atomfizika valóban bonyolult dolog- főleg akkor nehéz megérteni, átlátni, hogy is hasítják az atomokat ketté az energiatermelés érdekében, ha azt kifejezetten bonyolultan magyarázzák el. 

Pedig lehetne ezt egyszerűen is. Ha belegondolunk, Albert Einstein több mint száz éve fogalmazta meg fontos elméletei közül az elsőket. Száz év alatt nagyot rohant a tudomány, a ma embere számára nem kellene bonyolultnak lenni az atomtudománynak. Azért tűnik annak, mert szeretnék, ha minél kevesebben értenének hozzá!

Megjegyzendő, akik ezt áltátták, gyakorilatilag önképzéssel megalapították például a kvantumjóslási iskolákat, hiszen képesek tudományos alapokra helyezve szellemet idézni, rontást levenni, jövőbe látni. Nem olyan rettentően nehéz dolog ez, a lényege az, hogy kvantumok és atomok energiája hat át mindent, amik emellett információt is hordoznak, átjárást jelentenek a természetfeletti birodalmába is.

Az atomerőművekben sem bonyolult reakciók történnek. Az atomok hasítása nagy energiát szabadít fel, ennek az energiának a kordában tartása a feladat, no meg kell egy megbízható hűtőrendszer. A csernobili balesethez hasonló katasztrófák kiváltó oka is az emberi butaság volt. Az atom önmagában nem rosszindulatú, hiszen semmi nem lehet az, ami energiával bír, mivel az isteni eredetű dolog, azaz jó. Csak arra kell vigyázni, hogy ne rosszra használják.

Szóval az alapelv egyszerű, csak atomok kellenek és már be is indulhat az energiatermelés. Igen ám, csak azt hallgatják el, az univerzumban mindenhol vannak atomok, így a mi közelünkben, akár az otthonunkban is találhatunk belőlük! (Ki hinné, hogy akár többféle molekulát is felfedezhetnénk karnyújtásnyira, ha alaposan szétnéznénk.) S ahol atom van, ott energia is van.

Az Omaha államban működő Nuclear Home Improvement intézet szakemberei már készítettek is egy tervet, ami otthon tenné lehetővé az atomok felkutatását, begyűjtését, szelektálását és egy egyszerű mechanikai alapú hasítást.

Mivel jóval kisebb léptékről és kézben tartható mechanikus atommaghasadásról van szó, semmilyen nukleáris baleset esélye nem állna fenn, mint ahogy sugárzás sem szabadulhatna fel, szemben az atomokat kihasználó, nem természetbarát nagyipari atomerőművekkel. Ott ugyanis az atomokat hasítás után magukra hagyják, szemben az omahai kutatók módszerével, akik lehetővé teszik az atomfelek és kvantumok újraegyesülését, így őrizve meg az univerzális egyensúlyt. Ráadásul így nem keletkezik nukleáris hulladék!

Sajnos a terveket gondos kezek (vajon kinek állhat ez érdekében?) mindig eltüntetik az internetről, pedig azokat ingyen elérhetővé tették volna. Akár házi barkácsolással is meg lehetett volna építeni az otthon található természetbarát anyagokból a saját atommáglyát. Így most mi sem tudjuk közre bocsátani a terveket, de hamarosan állítólag megépülhet a holisztikusan szervezedő új, tiszta internet, és akkor végre mindenkihez eljuthat ez a fontos információ, és felszámolhatjuk a Földön uralkodó energiaéhséget!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A herevasalás titkai

A nálunk a bulvárhírekből ismert beavatkozás valójában nagy jelentőségű, fontos spirituális gyógyítási eljárás utódja.

Napjaink jellemzője az, hogy még a fontos, komoly dolgokból is alantas témát kreál a média. Tudjuk jól, hogy a háttérhatalmak munkálkodnak ezeken, hiszen céljuk minden spirituális szentség besározása, nevetségessé tétele, és így tudják markukban tartani az emberiség hiszékeny felét. Pontosabban nem a felét, hanem a többségét, mert felvilágosult tudatú emberből sajnos jóval kevesebb van...

Természetesen tehetünk azért, hogy ez másként legyen. Tájékoztatás és leleplezés a fegyvere azoknak, akik felveszik a harcot a hamisságok ellen- és erre jó példa a herevasalás ügye!

Akik járatosak a mára mitikusnak hitt, valójában nagyon is létezett felsőbb kultúrájú civilizációk történetében, azok bizonyára hallottak a férfi és női szerepek közötti kvantumdinamizmusról. Ennek semmi köze a genderelmélethez meg hasonló áltudományokhoz, azt az egyensúlyt jelöli, amiben egyesül az isteni, az emberi, a természet és az univerzum.

A férfi és nő közötti harmónia bizonyos összecsiszolódáson múlik. Lehetne ennek a mélyfilozófiai összetevőit boncolgatni, az egészről többet megtudhat az, aki a legkorábbi, 7-8 ezer éves buddhista dokumentumokat átböngészi. A lényeg az, hogy az együttélés évei során megjelenő konfliktusok nyomot hagynak az embereken. A régieket nem lehetett pszichológiai humbuggal szédíteni, tudták jól, test és lélek univerzális, elválaszhatatlan egysége miatt testi jegyek kezelése visszahat a lélekharmóniára.

Ám a nőknek és a férfiaknak sem megcsonkító, primitív beavatkozásokat kellett elszenvedni egyfajta "avatásként", hanem éppen jóval későbbi korban segédkeztek a szellemgyógyász orvosok. Az életerőt továbbító karma-áramlás akadályozásáért a test csi-központjainak módosulása, ráncosodása is felelős lehet. Az egykori herevasalás funkciója tehát ennek korrigálása volt. Szó nem volt feltűnési viszketegségről: éppen a kapcsolatok szentségét tartották szem előtt. A mágikus férfierő epicentrumának kiemelt szerepét talán nem is kell magyarázni.

Ehhez képest szörnyű, mára mi lett az egykoron mélyen spirituális szertartásokból, amelyek hozzájárultak a családok, társadalmak harmoniájához. Ami most van, az pont nem arra jó, mint amire kellene, sőt, épp az ellentétét, a pillanatnak élést dicsőíti. Az univerzum törvényeiben megírt igazságnak viszont előbb-utóbb a felszínre kell törnie, készen kell állnia erre minden felelősen gondolkodó embernek.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Génmódosítás angyali segítséggel

Súlyos betegségek kezeléséért bizalommal fordulhatunk az égiekhez. Ám jó tudni, hogy az eljárásnak fontos szabályai vannak.

Kezdjük először az anatómiai résszel! A genetika tudománya manapság az érdeklődés fókuszában van, ám meglepő módon még mindig le vannak maradva a mai kutatók az ősi tibeti és maja tudósoktól. Egyszerűen még meg sem értik azokat a feljegyzéseket, amelyek páratlan részletességgel és alapossággal írnak génekről, DNS-ről.

Az köztudott, hogy a DNS mint örökítőanyag tárolja magában a genetikai információt. Ahogy bő négyezer éve a maja mágus, Hoacsozataetl megírta, apró részekből áll össze még a legnagyobb univerzum is, és emberként is mind csak apró sejtmolekulák halmazai vagyunk. És kitért arra is, milyen felső erők rendező munkája teremtette meg az emberi test tökéletességét.

Meglepő tény, hogy valójában nem a dezoxiribonukleinsav adta a DNS nevét, a DNS valójában egy betűszó, amihez kellően jól hangzó fogalomnevet találtak ki. Hogy miből jön? Nos, három arkangyal, Dénes, Norbert és Sára neveinek kezdőbetűiből! Ez az a titok, amit csak a beavatottak tudtak eddig, és amit nagyon sokan el szerettek volna hallgatni.

Ezek után értelemszerű, hogy a genetikai módosításokat, a génhibák javítását célzott fohászokkal lehet elérni. Déneshez a heterociklusos bázisok, Norberthez a dezokiribóz és Sárához a foszforsav javítása érdekében kell imádkozni. Érdemes odafigyelni rá, hogy ne keverjük össze! 

A genetikai módosítások esetében vigyázni kell arra, milyen mértékű javítást kérünk. Egy hibás, betegséget okozó gén blokkolása fontos lehet, ám ha valaki teljesen átírja a DNS-ét, meglehet, hogy rövid idő alatt teljesen megváltozik: magasabb vagy alacsonyabb lesz, átformálódik a csontszerkezete, módosul a hajszíne, extrém esetben még nemet is válthat. Szóval csínján az arkangyali segítséggel!

Vannak akik közvetítőnek ajánlkoznak az égi génsebészekhez, ám ezek kapcsán fontos leszögezni valamit. Értelemszerűen a DNS-arkangyalokhoz rengeteg tudatos és tudattalan kérés érkezik, és nekik nem feladatuk szelektálni, hogy adott kérés arra vonatkozik, akitől jön, vagy valaki másra. Ugyebár sokkal egyszerűbb úgy beazonosítani a génmódosítás alanyát azzal, ha aki kéri, azon segítünk, nem pedig keresgélünk, ugyan kinek az érdekében próbál lobbizni valaki más? 

Ráadásul az angyalok segítsége mindig önzetlen, így eleve elutasítják az olyan kezeléseket, amelyeket valami földi ember pénzért kínál. Hogyan is lehetne az égiek jóságán nyerészkedni? Mindenki aki pénzért kínál angyali DNS-gyógyítást, kókler. Roppant könnyen le lehet buktatni őket! Ma már tudjuk, DNS alapján megállapítható, milyen hajszíne van valakinek. Kérjük meg arra, hogy változtassanak a hajszínükön egyik hétről a másikra- természetesen festés nélkül. Aki egy ilyen egyszerű beavatkozást nem tud elintézni magán angyali segítséggel, az más rákos daganatát gyógyítani tudja? Ugyan már...

Szóval legyünk éberek és kérjük mi magunk az égiek segítségét, ha hiszünk a hatalmukban és jóindulatukban. És persze higgyünk saját magunkban, mert ez legalább olyan fontos.

0 Tovább

Ufók robbantották ki a világháborút

Bár titkolni akarják, kiderült, hogy a szarajevói merényletért a földönkívüliek a felelősek.

A történelemkönyvekben szereplő verzió szerint Ferenc Ferdinánd trónörököst és feleségét fiatal bosnyák merénylők akarták megölni, és egyikük, Gavrilo Princip adta le a halálos lövéseket. Ez vezetett a világháború kirobbanásához, ami rengeteg ember életét követelte.

A sztori viszont több szempontból sántít. Először is fel kell vázolni a hátteret: ma már köztudott, hogy a magyarok a Szíriusz-rendszerből származó idegenek leszármazottai. Ám az csak nemrég derült ki kriptogenetikai kutatások után, hogy jóval a mi elődeink után egy másik bolygórendszerből is földönkívüliek érkeztek. 

Ők hamarosan beépültek bizonyos nemzetekbe, tudatosan a magyarok közelében. Ez nem volt véletlen! A Szíriuszon élő csillagközi ütközetekben csaptak össze ellenfeleikkel, akik a Földre is követték őket. A szomszédos népek hamarosan az idegenek befolyása alá kerültek, és ezért lett célkitűzés a magas kultúrát képviselő magyarok visszaszorítása.

Az nyilvánvalóvá vált a gonosz ufók számára, hogy magyar területen nincs esélyük a bajkeverésre, és a Bécsben szolgálatot teljesítő magyar testőrség miatt Ferenc József sem lehet célpont. A fanatikus magyargyűlölőnek számító Ferenc Ferdinándot viszont külföldi útján meg lehetett támadni. Ő azért nem szerette a magyarokat, mert az idős Ferenc József mindenképpen igaz magyar utódot szeretett volna a trónon- bár azt híresztelik, Ferenc Ferdinánd és az alacsony származásúnak tartott Zsófia gyermekei azért nem lehettek trónörökösök, mert a császári család nem szerette az asszonyt, valójában csak felismerték a magyarság kiválasztottságát.

Ironikus, hogy Ferenc Ferdinánd pont azért került veszélybe, mert nem az utált magyarok között volt. A szarajevói utazást az ufók beépített ügynökei szervezték a nyári időszakra, amikorra a földönkívüliek űrhajói erősítést hoztak- a sok fényévnyi távolság miatt hosszú időbe tartott az utazás.

Más kérdés, hogy a földi gravitáció szokatlan volt az ideérkező földönkívüliek számára, és nehezen boldogultak a számukra rettentően elavult fegyverekkel. Ezért történhetett meg, hogy rossz helyre dobták, elejtették a bombákat, nem tudtak célozni a pisztolyokkal sem. Ám az őket segítő bosnyák-ufók hathatós közreműködésével végül meggyilkolták a trónörököst. 

Gavrilo Princip arcképe is árulkodó, láthatóak különös, nem evilági vonásai. A homloka felső részén látható fura folt nem a hajához tartozik, az bizony űrbéli beépített kommunikációs eszköz nyoma. Ma már azt is tudjuk, hogy neve betűinek átrendezésével az Igrinca Poprivc szavakat kapjuk, ami az intergalaktikus sumer nyelven azt jelenti, Villám Halál. És a végeredményt is ismerjük: kitört a világháború, ami végül Magyarország megcsonkításához vezetett. Az ellenséges földönkívüliek gonosz aknamunkája ez alkalommal célhoz ért, de a dicsőséges szíriuszi nemzet előbb-utóbb felkerekedik. 

Ehhez természetesen nagyon fontos, hogy felismerjük a jövőben a ránk törő földönkívüliek összeesküvését. Hasznos lenne iskolában tanítani az intergalaktikus sumért, így megérthetnénk a nyelvüket. Jó lenne feleleveníteni szíriuszi hagyományainkat is, mert ezek egyre inkább sorvadnak, elvesznek. Pedig alapvetően erre építve tudunk szép új magyar jövőt építeni, hiszen ez a mi igazi kultúránk!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

bodnarpal

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés