Csapás a hiteles hírforrásokra

Összehangolt támadás indult a háttérhatalmak által eltitkolni kívánt információkat megosztó oldalak ellen, sőt, vannak akik szerint néhány fontos forrás felett át is vették az irányítást.

Vannak erők, amik nem szeretnék, ha tudomást szereznénk fontos, életünket megváltoztató, szemléletünket formáló dolgokról. Döbbenetes, hogy milyen erőket mozgósítanak csak azért, hogy ne juthasson el az egyszerű emberekhez az olyan tudás, ami súlyos betegek millióit menthetné meg. A mások kárán milliókat harácsolók érdekeit sértené, ha kiderülne, a lávaköves inhalálás gyógyítja a reumát, vagy ha köztudomásúvá válna, a holdsugárzott szódabikarbóna minden rákfajta ellen hatásos.

Ugyanúgy mindent megtesznek azért, hogy eltitkolják, milyen idegen galaxisból érkeztek a Földre a magyarok. Valamiért nem szabad tudnia a tömegeknek azt sem, hogy a piramisokat több tízezer évvel korábban, lézervágott sziklákból építették az atlantisziak. És persze a legfontosabb: csak hír ne jelenjen meg a társadalmakat manipuláló titkos társaságokról.

Ám egyszer rosszul számítottak a háttérhatalmak, amikor úgy vélték, az internet arra lesz jó, hogy kedvük szerint befolyásolják a folyamatosan online kapcsolatban levő embereket. Egy darabig működött is, ám a felvilágosult, szabad gondolatvilágú bölcsek ellenük fordították a saját fegyverüket, és egyre több oldalon osztották meg az addig mélyen elhallgatott ősi tudást. 

Ne higgyük, hogy ebbe olyan könnyen belenyugodnak azok, akiknek érdekeit sértik ezek az oldalak. Sőt, kíméletlen harc indult az elhallgatattásukért. Könnyűnek látszik a dolguk, hiszen a kezükben vannak a multinacionális közösségi oldalak, egyszerűen csak blokkolják a megosztásait ezeknek a fontos tudós cikkeknek. Alig lehetett hozzáférni az ilyesmihez egy időben!

Ráadásul ez csak egy elterelő hadművelet volt. Miközben átmenetileg kicsit eltűntek a figyelő szemek elől az oldalak, megindult azok bekebelezése. A módszerekben semmi új nincs azok számára, akik tudják, milyen elvtelenül gonoszak a sötétből minket irányítani próbáló erők. Voltak, akik képesek voltak pénzért feladni elveiket, másokat megfenyegettek, félreállítottak, hiszen sokan féltették a családjaikat. Jöttek a különféle koholt vádak, ráuszították a sajtóban dolgozó csahos kutyáikat a legfontosabb hírforrásokra. 

És ma ott tartunk, hogy szép csendben sok, korábbi hiteles tudásforrás kamu híreket, pletykákat, butaságokat megosztó oldallá vált. Némelyik egyenesen mérgező "gyógyrecepteket" közöl, másokon egymásnak teljesen ellentmondó információk jelennek meg a különböző cikkekben. A cél természetesen a megtévesztés, összezavarás- a hatástalan módszerek miatt elvesztik az emberek a hitüket az internetes tudásban. Mára az a helyzet, hogy a különféle betegségek gyógyítására szolgáló receptek 99 százaléka hasznavehetetlen, semmire se jó zagyvaság- és az emberek még többször mennek a patikába! Nem véletlen, hogy a cikkekhez senki nem adja a nevét, az oldalak üzemeltetői ismeretlenség homályába burkolózó cégecsekék, és mind tele van ócska, zavaró reklámokkal- aki igazán tanítani akar, nem a vagyonra hajt.

Több mint valószínű, hogy csak azokat az oldalakat nem tüntették el, amelyek behódoltak. Mind tudjuk, hogy titkolnák az üzletet rontó tudást- ugyan hogy maradhatna meg egy multinacionális oldalon, a háttérhatalom szeme előtt egy hiteles hírforrás több százezer követővel? Egyszerűen csak levennék, a szervert levágnák az internetről és kész. 

Így minél többen követnek egy oldalt, valószínűleg annál nagyobb butaságok, téveszmék, hazugságok jelennek meg rajta. Ne dőlj be tehát a sokat megosztott cikkeknek, minden bizonnyal azoknak nincs semmi alapja! Oda kattintva csak a háttérhatalmak bukszáját tömöd, akik még ezen is gazdagodnak, no meg kóklerek markába kerülsz. Keresd az igazi tudás őrzőit, könyvtárakban még fellelhetőek a legnagyobb szaktekintélyek művei, akik alaposan, hitelesen, ellenőrizhetően, nevüket adva dolgoztak. Így megszerezni tudást persze jóval nehezebb, mint elolvasni egy három bekezdéses sületlenségbet- ám aki azt állítja, az igazság, a bölcsesség és a megismerés útja könnyű és rövid, az hazudja a legnagyobbat!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A nagy LED-összeesküvés

Sokan bedőlnek az újfajta lámpák előnyeinek- de belegondoltál már, mivel jár az, hogy hideg a fény?

Manapság a csapból is az folyik, hogy le kell cserélni a sok energiát fogyasztó hagyományos izzókat, hiszen a LED-technológia korszerűbb, jobb, sőt, még szebb is. Éppen csak drágább is egy izzó, méghozzá lényegesen, szóval nagy-nagy megtakarítás maximum akkor várható, ha azok tényleg sokáig bírják. 

De valóban annyival tovább bírják? Az Omaha államban működő Average Silly Consumers' Association kutatása szerint a vásárlók memóriája meglepően rövidtávú, a folyamatos shoppingolás miatt abszolút nem tudják követni az idő múlását, összefolynak számára az események időpontjai. Nagyjából 22 nap az az időtáv, amin túl képtelenek visszaemlékezni arra, nagyjából mikor szereztek be valamit- tehát ha egy "örökéletű" LED-izzó tönkremegy, nem tudják, hogy két hónapja vagy két évtizede kezdték el azt használni.

Azaz a gyártók úgy kalkulálnak, hogy az izzóknak legalább 23 napig kell kibírni, onnantól kezdve már senki nem tartja számon, hogy mennyi plusz kiadást jelent ezeknek a sűrű cseréje.

Ám ez még csak egy része a történetnek. Sokan azt sejtetik, hogy a LED-technológia fejlesztése mögött gázkitermelő óriásvállalatok állnak. Papíron nem éri meg nekik, hogy kevesebb energia fogy, de egyrészt komoly hasznuk van a 23 napos izzókon, másrészt ott van az a bizonyos "hideg fény".

Tévedés, hogy ez valamiféle megfoghatatlan "színhőmérsékletről" szól. Ne legyünk naivak! A hideg fény azért hideg, mert az ilyet kibocsátó lámpa nem termel hőt. Sőt, kifejezetten hűti a lakást! A felhasznált energiával tehát hidegebbé tesszük otthonunkat.

Az energiacégek pedig nyilván boldogan adnak el nekünk több gázt, hogy elérjük a korábbi kellemes meleget. Így a LED-technológia elsősorban nekik jó, hiszen több szempontból is komoly hasznot hajt a számukra.

A legsötétebb titok viszont bizonyos híresztelések szerint az, hogy állítólag a LED-izzókat úgy alakítják ki, hogy sugárzást bocsássanak ki, ami reakcióba lép a chemtrail-szóró gépekből kiengedett vegyi anyagokkal, így erősíti azok hatását. Ezt észre lehet venni: amikor azt vesszük észre, mintha ingadozna az izzó fénye, csak nézzünk ki az ablakon, és ki fog derülni, "kondenzcsíkot" húzó, valójában chemtrailező gépek repülnek odafenn.

Mi lehet a megoldás? Kézműves, fenntartható körülmények között készült LED-izzókat lehet vásárolni a tisztességes kivállalkozóktól. Megéri az árkülönbséget az, hogy tiszta forrásból származó dolgok vannak otthonunkban, amit nem szennyező, eldobható műanyagokból, hanem biofából és pitypangalapú sugárzódiódából áll, amelyek jellegüknél fogva soha nem léphetnek reakcióba a chemtrail-vegyszerekkel. Csak reménykedni lehet, hogy egyszer ezek a termékek lesznek egyeduralkodók!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A dinoszauruszok köztársasága

A több millió éve élt óriás sárkánygyíkok fejlett társadalmáról még mindig kevés az információnk.

Sőt, sokan még azt sem tudják, nem ostoba, tohonya állatok voltak a dinoszauruszok. Valamiért nem erőltetik bizonyos tudományos körök, hogy átértékeljük a nézeteinket, talán céljaik szempontjából hasznosabb nekik, ha eltitkolják a valóságot.

Pedig a jelek magukért beszélnek! A legfejlettebb, csúcsragadozónak számító dinoszauruszok hatalmas feje magáért beszél: ugyan próbálják velünk elhitetni, hogy aprócska agyuk volt, de az evolúció nem pazarló. Lennie kellett valaminek abban a koponyában, aligha víz vagy levegő töltötte ki!

És ez még csak az első bizonyíték. Nézzük meg azokat az aprócska mellső lábakat! Itt van egy ilyen nagy és erős ragadozó, ilyen suta kezekkel- ezzel ugyan nem ejtett el, nem tépett szét semmit. Tudjuk jól, hogy az ember is változott az évezredek alatt, kevésbé masszív a testfelépítésünk, és a jövőben a technika fejlődésével végtagjaink némileg el is csökevényesedhetnek, hiszen nem kell ezekre számítanunk mondjuk az életben maradáshoz. A dinóknál miért ne játszódhatott volna le ez a folyamat? A karok mérete és magassága igenis ideális- csak nem vadászathoz, hanem munkaállomások kezeléséhez!

Lássuk az ellenérveket! Az egyik például az, hogy az egykor élt lények csontjai előkerültek ugyan, ám hol vannak azok a bizonyos berendezések, gépek, amelyek bizonyítanák intelligenciájukat? Nos, itt bizony kénytelenek vagyunk elméleteket felállítani. Ne feledjük, a tudósok is ezt teszik- az, hogy milyen színűnek festik le a dinoszauruszokat, inkább csak találgatás. Néhány faj esetében találtak a közelmúltban pigmentmaradványokat, de az, ahogy ma egy T. Rexet elképzelünk, tényleg csak képzelgés, nem több.

Szóval nyugodtan hagyatkozhatunk a logikus következtetésekre. A fejlettebb civilizációt felépítő dinoszauruszok egyszerűen eljutottak oda, hogy eszközeiket, gépeiket lebomló, újrahasznosító anyagokból építették. És innentől kezdve már tudjuk is a választ arra, miért nem találtunk eddig ilyet! Ráadásul azzal is tisztában vagyunk, a Földet egykor uraló lények egyik pillanatról a másikra tűntek el. A katalklizma rengeteg dolgot megsemmisíthetett abból, amit felépítettek.

Apropó, itt van ez a titokzatos, kihalást okozó katasztrófa. Különös, hogy még mindig csak találgatunk, meteor okozhatta, vulkánkitörés vagy cunami. És mi van, ha a dinoszauruszok mentek túl messzire a földi viszonyok átalakítása során? Mi van, ha globális pusztítást okozott a felelőtlenségük? Észre se vették, hogy a vesztükbe rohantak... Bizony, ennek is lehetne üzenete a ma embere számára.

Természetesen még rengeteg a nyitott kérdés. Nem tudjuk, minden dinoszaurusz intelligens volt-e. Lehet, hogy egymás mellett éltek a fejlett társadalomban élő és a jóval egyszerűbb gondolkodású dinoszauruszok. Ebben semmi meglepő nem lenne, hiszen pusztán a maradványaink alapján az emberek és az emberszabású majmok sem térnek el annyira. Az is lehet, kihasználták őket a céljaikra- vagy akár meg is ették azokat. 

Válaszokat talán akkor kaphatunk, ha végre célirányosan folytatjuk a kutatást az intelligens dinoszauruszok civilizációja után, és nem abból indulunk ki, hogy a dinók csak bamba növénymajszolók vagy vérszomjas zabálógépek lehettek.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Az ókori Róma örökösei

Nem Itáliában kell keresni az igazi rómaiakat, hanem Romániában.

A Római Birodalomról mindannyian tanulunk az általános iskolában. Persze többet tudunk a fénykorról- és valljuk be, többet tud erről a történelemtudomány is. A birodalom hanyatlása a barbárokkal való folyamatos csatározásról szólt, egy időben sűrűn váltották egymást a császárok, több részre szakadt a birodalom, és a központot is áthelyezték.

A kora középkor esetében ma már egyre ismertebbé válik a "kitalált történelem" elmélete, ami szerint több száz évet csak úgy betoldottak a históriások a történelemírások. Igaz vagy sem- nem könnyű bizonyítékokat találni arról az időszakról, mert a magas színvonalú római közigazgatáshoz, a sok irásos emlékhez képest óriási volt az új Európa elmaradása.

Káosz és erőszak uralkodott, keveredtek a népek, eltűntek a régi istenségek. Az újonnan megjelent nemzetek elitjéből lettek az új országok vezetői, akik többé vagy kevésbé merítettek a római kultúrából, átvették a vallást is. Ám mégsem lettek az igazi római világ örökösei. És valljuk be, a mai Olaszország lakói sem tűnnek annak.

Egyes kutatók szerint a kavarodás során nem csak Bizánc irányába helyeződtek át római központok, ám Róma legjobbjai nem Ázsiába tartottak, hanem Európa szívébe. Igen, a mai Magyarország felé indultak el- ennyi erővel akár mi is lehetnénk a rómaiak leszármazottai. Ám erről szó sincs, a több ezer éve a Kárpát-medencében élő, nagyon határozott magyar nép felett nem vehették át az irányítást. Érdekes, hogy Európában annyira egyedi a nyelvünk, a kultúránk- mert mi képesek voltunk megőrizni a saját, ősrégi hagyományainkat, ami közeli rokonságban van a sumér-inka kultúrával.

Szóval az erre húzódó római elit más irányba indult. A mai Románia területén kötöttek ki- ugyan miért gondolná bárki, hogy véletlen, az ország neve miért hasonlít annyira Rómára? Bizony nagyon erős genetikai rokonság mutatható ki! A sokak által kétkedéssel fogadott dák-román kapcsolat viszont tényleg butaság, még ha volt is némi keveredés. Bukarest neve a Rómában használatos italogót nyelven Új menedéket jelent, Ploiesti neve pedig lefordítva Keleti fórum.

Ám mondjuk ki, a mai román közélet láttán aligha kell a római örökséget fellelnünk. Ennek egyszerű az oka: az új európai berendezkedést uraló germán népek tűzzel-vassal irtották a római kultúrát, és bizony Romániáig is eljutottak. Ezért volt, hogy alig volt komolyan vehető ország ott egészen sokáig. Elvették a múltjukat, történelmüket, és ma már ők maguk sem tudják, honnan jöttek.

Vannak-e mégis jelek? Igen, természetesen. Például gondoljunk arra, hogy mindmáig jellemző rájuk a megalománia. Emlékezzünk Nicolae Ceausescu gigantikus építményeire, amelyek római léptékkel is óriásiak! És persze van még valami... A hagyományos magyar-román ellentét. Honnan indult? Ez bizony ókori örökség, amikor a mai románok elődei, a rómaiak ezerszer keltek birokra a hun-magyar birodalommal, ám nem tudtak mit kezdeni velük. A gyűlölködés megmaradt- nem tudjuk miért, minek, pedig nincs semmi értelme ma már. 

Tényleg jobban járnánk, ha egyszer rendeznénk ezeket a régi, közös dolgokat. Csak az a baj, hogy akik eddig mindent megtettek azért, hogy elhazudják az egykori római történelemnek ezt a szakaszát, ugyanazok, akik a dicsőséges magyar históriát hamisítják meg. Így aztán titokban maradnak ezek a régi, fontos tények.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A reinkarnáció árnyoldala

Komoly bajt okozhat, ha egy szadista diktátor veszélyes állatként születik újjá.

Mint az köztudott, az emberi lélek halhatatlan, ám a halál után nem feltétlenül emberként születünk újjá. Nyilvánvalónak tűnik ez, hiszen egybevágó ősi dokumentumok szólnak erről, amiket az ókori Egyiptomban, a szanszkritok földjén vagy az inka birodalom írásos forrásaiban is említenek. 

A gondot az jelenti, hogy régen egészen máshogy volt berendezkedve a társadalom. Amikor a reinkarnáció kialakult, kevés volt az ember, azok is egészen más tudati szinten éltek. A későbbi ókori társadalmakban is csak nagyon szűk volt a vezető réteg, és amikor ott "tömegről" beszéltek, akkor is csak pár ezer emberre gondoltak.

Az igazi tömegkultúra felvirágzása a huszadik századra tehető. Ez sajnos nagyon sok rossz dolgot is hozott magával: világháborúkat, népirtásokat, elvetemült diktátorokat. És még a diktátorok által irányított seregekben is rengeteg gonosz ember verődött össze, akik a sajátos kis birodalmukban élet-halál urai voltak.

Szóval az a gond, hogy egészen más lelki örökséget visznek a túlvilágra bizonyos emberek. Egyelőre vitatott a reinkarnáció-kutatók körében az, hogy pontosan mire emlékeznek az állati formában újjászületett emberek, de valamilyen tudással és bölcsességgel bizonyára rendelkeznek, mint ahogy jellemző tulajdonságaik egy részét is megőrzik.

Azt talán magyarázni sem kell, hogy egy agresszív, gonosz ember pitbullként újjászületve mennyire veszélyes lehet. Ám arra kevesen gondolnak, az milyen veszedelmes, amikor egy teljes hangyaboly élére kerül egy szadista náci táborparancsnok, házimacska lesz kommunista vérbíróból, netán patkánysereget igazgat Pol Pot valamelyik alvezére!

Nagyon könnyen lehet, hogy a kezelhetetlen, összeférhetetlen állatok egy jelentős részét gonosz emberi lelkek szállták meg. Ez sok kellemetlen dolgot megmagyaráz, és teljesen egybevág a reinkarnáció tudományosan megalapozott elméletével. A kérdés már csak az, mit tehetünk ellene? Meg tudjuk győzni a hangyasereget arról, hogy tegyenek le világuralmi terveikről? Vagy esélyünk sincs felvenni a harcot az állatbőrbe bújt Gonosszal? 

Kritikus dolog lesz, hogy a jövőben a reinkarnáció-kutatók feltárják, pontosan milyen fenyegetést jelent számunkra a tömegmanipulációban járatos, velejéig romlott és sajnos milliók haláláért felelős emberek újjászületése valamilyen állatként. Csak reménykedhetünk benne, hogy a kozmikus bölcsesség gondoskodik róla, az ilyen szörnyű szellemek inkább csak ártalmatlan lényként, például egy napig élő lepkeként születhetnek újjá. De ez most még csak remény, és bizonyítékokra van szükségünk...

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

lonipilo

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés