Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A herevasalás titkai

A nálunk a bulvárhírekből ismert beavatkozás valójában nagy jelentőségű, fontos spirituális gyógyítási eljárás utódja.

Napjaink jellemzője az, hogy még a fontos, komoly dolgokból is alantas témát kreál a média. Tudjuk jól, hogy a háttérhatalmak munkálkodnak ezeken, hiszen céljuk minden spirituális szentség besározása, nevetségessé tétele, és így tudják markukban tartani az emberiség hiszékeny felét. Pontosabban nem a felét, hanem a többségét, mert felvilágosult tudatú emberből sajnos jóval kevesebb van...

Természetesen tehetünk azért, hogy ez másként legyen. Tájékoztatás és leleplezés a fegyvere azoknak, akik felveszik a harcot a hamisságok ellen- és erre jó példa a herevasalás ügye!

Akik járatosak a mára mitikusnak hitt, valójában nagyon is létezett felsőbb kultúrájú civilizációk történetében, azok bizonyára hallottak a férfi és női szerepek közötti kvantumdinamizmusról. Ennek semmi köze a genderelmélethez meg hasonló áltudományokhoz, azt az egyensúlyt jelöli, amiben egyesül az isteni, az emberi, a természet és az univerzum.

A férfi és nő közötti harmónia bizonyos összecsiszolódáson múlik. Lehetne ennek a mélyfilozófiai összetevőit boncolgatni, az egészről többet megtudhat az, aki a legkorábbi, 7-8 ezer éves buddhista dokumentumokat átböngészi. A lényeg az, hogy az együttélés évei során megjelenő konfliktusok nyomot hagynak az embereken. A régieket nem lehetett pszichológiai humbuggal szédíteni, tudták jól, test és lélek univerzális, elválaszhatatlan egysége miatt testi jegyek kezelése visszahat a lélekharmóniára.

Ám a nőknek és a férfiaknak sem megcsonkító, primitív beavatkozásokat kellett elszenvedni egyfajta "avatásként", hanem éppen jóval későbbi korban segédkeztek a szellemgyógyász orvosok. Az életerőt továbbító karma-áramlás akadályozásáért a test csi-központjainak módosulása, ráncosodása is felelős lehet. Az egykori herevasalás funkciója tehát ennek korrigálása volt. Szó nem volt feltűnési viszketegségről: éppen a kapcsolatok szentségét tartották szem előtt. A mágikus férfierő epicentrumának kiemelt szerepét talán nem is kell magyarázni.

Ehhez képest szörnyű, mára mi lett az egykoron mélyen spirituális szertartásokból, amelyek hozzájárultak a családok, társadalmak harmoniájához. Ami most van, az pont nem arra jó, mint amire kellene, sőt, épp az ellentétét, a pillanatnak élést dicsőíti. Az univerzum törvényeiben megírt igazságnak viszont előbb-utóbb a felszínre kell törnie, készen kell állnia erre minden felelősen gondolkodó embernek.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Génmódosítás angyali segítséggel

Súlyos betegségek kezeléséért bizalommal fordulhatunk az égiekhez. Ám jó tudni, hogy az eljárásnak fontos szabályai vannak.

Kezdjük először az anatómiai résszel! A genetika tudománya manapság az érdeklődés fókuszában van, ám meglepő módon még mindig le vannak maradva a mai kutatók az ősi tibeti és maja tudósoktól. Egyszerűen még meg sem értik azokat a feljegyzéseket, amelyek páratlan részletességgel és alapossággal írnak génekről, DNS-ről.

Az köztudott, hogy a DNS mint örökítőanyag tárolja magában a genetikai információt. Ahogy bő négyezer éve a maja mágus, Hoacsozataetl megírta, apró részekből áll össze még a legnagyobb univerzum is, és emberként is mind csak apró sejtmolekulák halmazai vagyunk. És kitért arra is, milyen felső erők rendező munkája teremtette meg az emberi test tökéletességét.

Meglepő tény, hogy valójában nem a dezoxiribonukleinsav adta a DNS nevét, a DNS valójában egy betűszó, amihez kellően jól hangzó fogalomnevet találtak ki. Hogy miből jön? Nos, három arkangyal, Dénes, Norbert és Sára neveinek kezdőbetűiből! Ez az a titok, amit csak a beavatottak tudtak eddig, és amit nagyon sokan el szerettek volna hallgatni.

Ezek után értelemszerű, hogy a genetikai módosításokat, a génhibák javítását célzott fohászokkal lehet elérni. Déneshez a heterociklusos bázisok, Norberthez a dezokiribóz és Sárához a foszforsav javítása érdekében kell imádkozni. Érdemes odafigyelni rá, hogy ne keverjük össze! 

A genetikai módosítások esetében vigyázni kell arra, milyen mértékű javítást kérünk. Egy hibás, betegséget okozó gén blokkolása fontos lehet, ám ha valaki teljesen átírja a DNS-ét, meglehet, hogy rövid idő alatt teljesen megváltozik: magasabb vagy alacsonyabb lesz, átformálódik a csontszerkezete, módosul a hajszíne, extrém esetben még nemet is válthat. Szóval csínján az arkangyali segítséggel!

Vannak akik közvetítőnek ajánlkoznak az égi génsebészekhez, ám ezek kapcsán fontos leszögezni valamit. Értelemszerűen a DNS-arkangyalokhoz rengeteg tudatos és tudattalan kérés érkezik, és nekik nem feladatuk szelektálni, hogy adott kérés arra vonatkozik, akitől jön, vagy valaki másra. Ugyebár sokkal egyszerűbb úgy beazonosítani a génmódosítás alanyát azzal, ha aki kéri, azon segítünk, nem pedig keresgélünk, ugyan kinek az érdekében próbál lobbizni valaki más? 

Ráadásul az angyalok segítsége mindig önzetlen, így eleve elutasítják az olyan kezeléseket, amelyeket valami földi ember pénzért kínál. Hogyan is lehetne az égiek jóságán nyerészkedni? Mindenki aki pénzért kínál angyali DNS-gyógyítást, kókler. Roppant könnyen le lehet buktatni őket! Ma már tudjuk, DNS alapján megállapítható, milyen hajszíne van valakinek. Kérjük meg arra, hogy változtassanak a hajszínükön egyik hétről a másikra- természetesen festés nélkül. Aki egy ilyen egyszerű beavatkozást nem tud elintézni magán angyali segítséggel, az más rákos daganatát gyógyítani tudja? Ugyan már...

Szóval legyünk éberek és kérjük mi magunk az égiek segítségét, ha hiszünk a hatalmukban és jóindulatukban. És persze higgyünk saját magunkban, mert ez legalább olyan fontos.

0 Tovább

Ufók robbantották ki a világháborút

Bár titkolni akarják, kiderült, hogy a szarajevói merényletért a földönkívüliek a felelősek.

A történelemkönyvekben szereplő verzió szerint Ferenc Ferdinánd trónörököst és feleségét fiatal bosnyák merénylők akarták megölni, és egyikük, Gavrilo Princip adta le a halálos lövéseket. Ez vezetett a világháború kirobbanásához, ami rengeteg ember életét követelte.

A sztori viszont több szempontból sántít. Először is fel kell vázolni a hátteret: ma már köztudott, hogy a magyarok a Szíriusz-rendszerből származó idegenek leszármazottai. Ám az csak nemrég derült ki kriptogenetikai kutatások után, hogy jóval a mi elődeink után egy másik bolygórendszerből is földönkívüliek érkeztek. 

Ők hamarosan beépültek bizonyos nemzetekbe, tudatosan a magyarok közelében. Ez nem volt véletlen! A Szíriuszon élő csillagközi ütközetekben csaptak össze ellenfeleikkel, akik a Földre is követték őket. A szomszédos népek hamarosan az idegenek befolyása alá kerültek, és ezért lett célkitűzés a magas kultúrát képviselő magyarok visszaszorítása.

Az nyilvánvalóvá vált a gonosz ufók számára, hogy magyar területen nincs esélyük a bajkeverésre, és a Bécsben szolgálatot teljesítő magyar testőrség miatt Ferenc József sem lehet célpont. A fanatikus magyargyűlölőnek számító Ferenc Ferdinándot viszont külföldi útján meg lehetett támadni. Ő azért nem szerette a magyarokat, mert az idős Ferenc József mindenképpen igaz magyar utódot szeretett volna a trónon- bár azt híresztelik, Ferenc Ferdinánd és az alacsony származásúnak tartott Zsófia gyermekei azért nem lehettek trónörökösök, mert a császári család nem szerette az asszonyt, valójában csak felismerték a magyarság kiválasztottságát.

Ironikus, hogy Ferenc Ferdinánd pont azért került veszélybe, mert nem az utált magyarok között volt. A szarajevói utazást az ufók beépített ügynökei szervezték a nyári időszakra, amikorra a földönkívüliek űrhajói erősítést hoztak- a sok fényévnyi távolság miatt hosszú időbe tartott az utazás.

Más kérdés, hogy a földi gravitáció szokatlan volt az ideérkező földönkívüliek számára, és nehezen boldogultak a számukra rettentően elavult fegyverekkel. Ezért történhetett meg, hogy rossz helyre dobták, elejtették a bombákat, nem tudtak célozni a pisztolyokkal sem. Ám az őket segítő bosnyák-ufók hathatós közreműködésével végül meggyilkolták a trónörököst. 

Gavrilo Princip arcképe is árulkodó, láthatóak különös, nem evilági vonásai. A homloka felső részén látható fura folt nem a hajához tartozik, az bizony űrbéli beépített kommunikációs eszköz nyoma. Ma már azt is tudjuk, hogy neve betűinek átrendezésével az Igrinca Poprivc szavakat kapjuk, ami az intergalaktikus sumer nyelven azt jelenti, Villám Halál. És a végeredményt is ismerjük: kitört a világháború, ami végül Magyarország megcsonkításához vezetett. Az ellenséges földönkívüliek gonosz aknamunkája ez alkalommal célhoz ért, de a dicsőséges szíriuszi nemzet előbb-utóbb felkerekedik. 

Ehhez természetesen nagyon fontos, hogy felismerjük a jövőben a ránk törő földönkívüliek összeesküvését. Hasznos lenne iskolában tanítani az intergalaktikus sumért, így megérthetnénk a nyelvüket. Jó lenne feleleveníteni szíriuszi hagyományainkat is, mert ezek egyre inkább sorvadnak, elvesznek. Pedig alapvetően erre építve tudunk szép új magyar jövőt építeni, hiszen ez a mi igazi kultúránk!

0 Tovább

Csapás a hiteles hírforrásokra

Összehangolt támadás indult a háttérhatalmak által eltitkolni kívánt információkat megosztó oldalak ellen, sőt, vannak akik szerint néhány fontos forrás felett át is vették az irányítást.

Vannak erők, amik nem szeretnék, ha tudomást szereznénk fontos, életünket megváltoztató, szemléletünket formáló dolgokról. Döbbenetes, hogy milyen erőket mozgósítanak csak azért, hogy ne juthasson el az egyszerű emberekhez az olyan tudás, ami súlyos betegek millióit menthetné meg. A mások kárán milliókat harácsolók érdekeit sértené, ha kiderülne, a lávaköves inhalálás gyógyítja a reumát, vagy ha köztudomásúvá válna, a holdsugárzott szódabikarbóna minden rákfajta ellen hatásos.

Ugyanúgy mindent megtesznek azért, hogy eltitkolják, milyen idegen galaxisból érkeztek a Földre a magyarok. Valamiért nem szabad tudnia a tömegeknek azt sem, hogy a piramisokat több tízezer évvel korábban, lézervágott sziklákból építették az atlantisziak. És persze a legfontosabb: csak hír ne jelenjen meg a társadalmakat manipuláló titkos társaságokról.

Ám egyszer rosszul számítottak a háttérhatalmak, amikor úgy vélték, az internet arra lesz jó, hogy kedvük szerint befolyásolják a folyamatosan online kapcsolatban levő embereket. Egy darabig működött is, ám a felvilágosult, szabad gondolatvilágú bölcsek ellenük fordították a saját fegyverüket, és egyre több oldalon osztották meg az addig mélyen elhallgatott ősi tudást. 

Ne higgyük, hogy ebbe olyan könnyen belenyugodnak azok, akiknek érdekeit sértik ezek az oldalak. Sőt, kíméletlen harc indult az elhallgatattásukért. Könnyűnek látszik a dolguk, hiszen a kezükben vannak a multinacionális közösségi oldalak, egyszerűen csak blokkolják a megosztásait ezeknek a fontos tudós cikkeknek. Alig lehetett hozzáférni az ilyesmihez egy időben!

Ráadásul ez csak egy elterelő hadművelet volt. Miközben átmenetileg kicsit eltűntek a figyelő szemek elől az oldalak, megindult azok bekebelezése. A módszerekben semmi új nincs azok számára, akik tudják, milyen elvtelenül gonoszak a sötétből minket irányítani próbáló erők. Voltak, akik képesek voltak pénzért feladni elveiket, másokat megfenyegettek, félreállítottak, hiszen sokan féltették a családjaikat. Jöttek a különféle koholt vádak, ráuszították a sajtóban dolgozó csahos kutyáikat a legfontosabb hírforrásokra. 

És ma ott tartunk, hogy szép csendben sok, korábbi hiteles tudásforrás kamu híreket, pletykákat, butaságokat megosztó oldallá vált. Némelyik egyenesen mérgező "gyógyrecepteket" közöl, másokon egymásnak teljesen ellentmondó információk jelennek meg a különböző cikkekben. A cél természetesen a megtévesztés, összezavarás- a hatástalan módszerek miatt elvesztik az emberek a hitüket az internetes tudásban. Mára az a helyzet, hogy a különféle betegségek gyógyítására szolgáló receptek 99 százaléka hasznavehetetlen, semmire se jó zagyvaság- és az emberek még többször mennek a patikába! Nem véletlen, hogy a cikkekhez senki nem adja a nevét, az oldalak üzemeltetői ismeretlenség homályába burkolózó cégecsekék, és mind tele van ócska, zavaró reklámokkal- aki igazán tanítani akar, nem a vagyonra hajt.

Több mint valószínű, hogy csak azokat az oldalakat nem tüntették el, amelyek behódoltak. Mind tudjuk, hogy titkolnák az üzletet rontó tudást- ugyan hogy maradhatna meg egy multinacionális oldalon, a háttérhatalom szeme előtt egy hiteles hírforrás több százezer követővel? Egyszerűen csak levennék, a szervert levágnák az internetről és kész. 

Így minél többen követnek egy oldalt, valószínűleg annál nagyobb butaságok, téveszmék, hazugságok jelennek meg rajta. Ne dőlj be tehát a sokat megosztott cikkeknek, minden bizonnyal azoknak nincs semmi alapja! Oda kattintva csak a háttérhatalmak bukszáját tömöd, akik még ezen is gazdagodnak, no meg kóklerek markába kerülsz. Keresd az igazi tudás őrzőit, könyvtárakban még fellelhetőek a legnagyobb szaktekintélyek művei, akik alaposan, hitelesen, ellenőrizhetően, nevüket adva dolgoztak. Így megszerezni tudást persze jóval nehezebb, mint elolvasni egy három bekezdéses sületlenségbet- ám aki azt állítja, az igazság, a bölcsesség és a megismerés útja könnyű és rövid, az hazudja a legnagyobbat!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A nagy LED-összeesküvés

Sokan bedőlnek az újfajta lámpák előnyeinek- de belegondoltál már, mivel jár az, hogy hideg a fény?

Manapság a csapból is az folyik, hogy le kell cserélni a sok energiát fogyasztó hagyományos izzókat, hiszen a LED-technológia korszerűbb, jobb, sőt, még szebb is. Éppen csak drágább is egy izzó, méghozzá lényegesen, szóval nagy-nagy megtakarítás maximum akkor várható, ha azok tényleg sokáig bírják. 

De valóban annyival tovább bírják? Az Omaha államban működő Average Silly Consumers' Association kutatása szerint a vásárlók memóriája meglepően rövidtávú, a folyamatos shoppingolás miatt abszolút nem tudják követni az idő múlását, összefolynak számára az események időpontjai. Nagyjából 22 nap az az időtáv, amin túl képtelenek visszaemlékezni arra, nagyjából mikor szereztek be valamit- tehát ha egy "örökéletű" LED-izzó tönkremegy, nem tudják, hogy két hónapja vagy két évtizede kezdték el azt használni.

Azaz a gyártók úgy kalkulálnak, hogy az izzóknak legalább 23 napig kell kibírni, onnantól kezdve már senki nem tartja számon, hogy mennyi plusz kiadást jelent ezeknek a sűrű cseréje.

Ám ez még csak egy része a történetnek. Sokan azt sejtetik, hogy a LED-technológia fejlesztése mögött gázkitermelő óriásvállalatok állnak. Papíron nem éri meg nekik, hogy kevesebb energia fogy, de egyrészt komoly hasznuk van a 23 napos izzókon, másrészt ott van az a bizonyos "hideg fény".

Tévedés, hogy ez valamiféle megfoghatatlan "színhőmérsékletről" szól. Ne legyünk naivak! A hideg fény azért hideg, mert az ilyet kibocsátó lámpa nem termel hőt. Sőt, kifejezetten hűti a lakást! A felhasznált energiával tehát hidegebbé tesszük otthonunkat.

Az energiacégek pedig nyilván boldogan adnak el nekünk több gázt, hogy elérjük a korábbi kellemes meleget. Így a LED-technológia elsősorban nekik jó, hiszen több szempontból is komoly hasznot hajt a számukra.

A legsötétebb titok viszont bizonyos híresztelések szerint az, hogy állítólag a LED-izzókat úgy alakítják ki, hogy sugárzást bocsássanak ki, ami reakcióba lép a chemtrail-szóró gépekből kiengedett vegyi anyagokkal, így erősíti azok hatását. Ezt észre lehet venni: amikor azt vesszük észre, mintha ingadozna az izzó fénye, csak nézzünk ki az ablakon, és ki fog derülni, "kondenzcsíkot" húzó, valójában chemtrailező gépek repülnek odafenn.

Mi lehet a megoldás? Kézműves, fenntartható körülmények között készült LED-izzókat lehet vásárolni a tisztességes kivállalkozóktól. Megéri az árkülönbséget az, hogy tiszta forrásból származó dolgok vannak otthonunkban, amit nem szennyező, eldobható műanyagokból, hanem biofából és pitypangalapú sugárzódiódából áll, amelyek jellegüknél fogva soha nem léphetnek reakcióba a chemtrail-vegyszerekkel. Csak reménykedni lehet, hogy egyszer ezek a termékek lesznek egyeduralkodók!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2019.03.04.
2018.12.12.

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

hirmuhely

Érdekes cikkek és új hírek kollekciója, amellyel minden olvasni szerető ember számára nagyszerű élményt óhajtunk biztosítani.

Hirdetés