Sötét titkokat rejt a hírességek csak látszólag csillogó világa.

Egyre többeknek tűnik fel, hogy valami nem stimmel a lépten-nyomon látott celebekkel. Teljesen váratlanul változik meg egyik-másik színész külseje, néha egy elcsípett fotón csontsoványnak és magukhoz képest túl öregnek tűnnek, utána aztán hirtelen tökéletes megjelenéssel sokkolnak. 

Erre elég nehéz jó magyarázatot adni. Normál esetben a hírességek is csak emberek, pont olyanok, mint mi. Fokozatosan kellene öregedniük, és ha alávetik is magukat plasztikai műtéteknek, a szinte széteső arcra ez nem ad magyarázatot, mint ahogy arra se, hogy egyik napról a másikra évtizedeket öregednek vagy fiatalodnak.

Bizonyos feltételezések arra engednek következtetni, hogy a celebek egy része okkult módszereket is bevet azért, hogy örökké fiatalok maradjanak. Olyasmi ez, mint a vámpírok életmódja: megváltozik a személyiségük, kíméletlenek és törtetők lesznek, és mások energiáját elszipkázva próbálják kitolni az öregedés idejét. Amikor nem jutnak hozzá életerőhöz, váratlanul öregedni tudnak, de egy ideig ebből hihetetlen módon talpra tudnak állni.

Energiát több forrásból tudnak meríteni. Azt rebesgetik, a Hollywoodban megforduló fiatal, sikerre vágyó színészjelöltek, tévés karrierről álmodozók túlnyomó része bukottan, kiégve, kiürülve kullog haza- őket használják ki a hírességek, akik sátáni gonoszságú ügynökeik révén csapolják meg energiáikat. Ők észre sem veszik, hogy amikor különös kegyet gyakorolva egy-egy celeb találkozni méltóztatik velük, valójában elszívják életerejüket. Ezért látni sok, valódi korukhoz képest sokkal inkább öregnek látszó, szinte zombivá vált egykori elbukott sztárjelöltet.

A másik energiaforrás az a rajongók tömegének energiája. Ezért van az, hogy a hírességek egy része minden rendezvényen megjelenik, mindenhol megmutatja magát, és kifejezetten vágynak a reflektorfénybe- ennyiben eltérnek a regényekben szereplő kitalált vámpíroktól, mert pont a vakuk villogása vonzza őket. 

A celebvámpírok könnyen le tudnak lelepleződni mostanában, hiszen a fényképen gyakran tűnnek fel kifejezéstelen tekintetű hírességek, akiknek arcán különös foltok láthatóak. Bár próbálják velünk elhitetni, hogy ez csak rossz smink, azért ugyan ne magyarázza már senki, hogy a világhírű, bármilyen szerhez hozzájutó sztároknak nem tudnak kifejleszteni olyan alapozókat, amelyek nem csillognak a vakuk fényében! Azért nem atomtudomány ez.

Ám a hírességek nagy árat fizetnek ezért a meghosszabbított fiatalságért. A lelküket is feláldozzák, és ami még rosszabb, egy ponton túl semmilyen energiacsapolás nem segít. Így teljesen váratlanul válnak a vonzó sztárokból ijesztő arcú lényekké. Ezt is szokták "elrontott" plasztikai műtétekkel magyarázni, ami hasonlóan meseszerű: a mai technika mellett csak rontani képesek a sebészek, szépíteni nem? 

Szóval csak az vágyjon erre a celeblétre, aki tisztában van vele, vagy az energiavámpírok kiégett, félredobott áldozata lesz (ez a sokkal gyakoribb), vagy lélektelen híresség lesz, aki később szörnyű árat fizet.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!