Komoly erők munkálkodnak azon, hogy eltitkolják előlünk a korlátlan otthoni energiaellátás megoldási lehetőségeit.

Az atomenergiával kapcsolatosan rengeteg a különféle előítélet no meg a tévhit is. Az atomfizika valóban bonyolult dolog- főleg akkor nehéz megérteni, átlátni, hogy is hasítják az atomokat ketté az energiatermelés érdekében, ha azt kifejezetten bonyolultan magyarázzák el. 

Pedig lehetne ezt egyszerűen is. Ha belegondolunk, Albert Einstein több mint száz éve fogalmazta meg fontos elméletei közül az elsőket. Száz év alatt nagyot rohant a tudomány, a ma embere számára nem kellene bonyolultnak lenni az atomtudománynak. Azért tűnik annak, mert szeretnék, ha minél kevesebben értenének hozzá!

Megjegyzendő, akik ezt áltátták, gyakorilatilag önképzéssel megalapították például a kvantumjóslási iskolákat, hiszen képesek tudományos alapokra helyezve szellemet idézni, rontást levenni, jövőbe látni. Nem olyan rettentően nehéz dolog ez, a lényege az, hogy kvantumok és atomok energiája hat át mindent, amik emellett információt is hordoznak, átjárást jelentenek a természetfeletti birodalmába is.

Az atomerőművekben sem bonyolult reakciók történnek. Az atomok hasítása nagy energiát szabadít fel, ennek az energiának a kordában tartása a feladat, no meg kell egy megbízható hűtőrendszer. A csernobili balesethez hasonló katasztrófák kiváltó oka is az emberi butaság volt. Az atom önmagában nem rosszindulatú, hiszen semmi nem lehet az, ami energiával bír, mivel az isteni eredetű dolog, azaz jó. Csak arra kell vigyázni, hogy ne rosszra használják.

Szóval az alapelv egyszerű, csak atomok kellenek és már be is indulhat az energiatermelés. Igen ám, csak azt hallgatják el, az univerzumban mindenhol vannak atomok, így a mi közelünkben, akár az otthonunkban is találhatunk belőlük! (Ki hinné, hogy akár többféle molekulát is felfedezhetnénk karnyújtásnyira, ha alaposan szétnéznénk.) S ahol atom van, ott energia is van.

Az Omaha államban működő Nuclear Home Improvement intézet szakemberei már készítettek is egy tervet, ami otthon tenné lehetővé az atomok felkutatását, begyűjtését, szelektálását és egy egyszerű mechanikai alapú hasítást.

Mivel jóval kisebb léptékről és kézben tartható mechanikus atommaghasadásról van szó, semmilyen nukleáris baleset esélye nem állna fenn, mint ahogy sugárzás sem szabadulhatna fel, szemben az atomokat kihasználó, nem természetbarát nagyipari atomerőművekkel. Ott ugyanis az atomokat hasítás után magukra hagyják, szemben az omahai kutatók módszerével, akik lehetővé teszik az atomfelek és kvantumok újraegyesülését, így őrizve meg az univerzális egyensúlyt. Ráadásul így nem keletkezik nukleáris hulladék!

Sajnos a terveket gondos kezek (vajon kinek állhat ez érdekében?) mindig eltüntetik az internetről, pedig azokat ingyen elérhetővé tették volna. Akár házi barkácsolással is meg lehetett volna építeni az otthon található természetbarát anyagokból a saját atommáglyát. Így most mi sem tudjuk közre bocsátani a terveket, de hamarosan állítólag megépülhet a holisztikusan szervezedő új, tiszta internet, és akkor végre mindenkihez eljuthat ez a fontos információ, és felszámolhatjuk a Földön uralkodó energiaéhséget!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!