Az ufóknak szóló titkos üzenetek hordozói a lakótelepek.

Különös rejtélyről libbent fel a lepel a közelmúltban: a kommunizmus vörös leple mögött zajló kapcsolatfelvétel a földönkívüliekkel egészen elképesztő módon zajlott.

Míg sokan azt hiszik, az idegen lényekkel a különféle rádiós üzenetekkel próbáltak kommunikálni, voltak más eszközök is az emberek kezében. Elég csak a Nazca-sivatag nehezen értelmezhető ábráira gondolni, amiről ma már a felvilágosult emberek pontosan tudják, hogy kiknek szóltak.

A diktátorokról mindig is tudni lehetett, hogy vonzódtak a különös, természetfeletti, meg nem magyarázható dolgokhoz. Hitler okkult mániája jól dokumentált, míg a szovjet vezetés nem véletlenül erőltette az űrprogramot: számukra a fő cél a kommunista eszmék terjesztése volt a cél a távoli galaxisokban.

Gyaníthatóan a kommunista érdekszférába tartozó Bolíviába is azért jutottak el a szovjet tudósok, hogy ilyen információkat keressenek, s így leltek rá a Nazca-vonalakra. Ők nem voltak szkeptikusok, egyből felmérték, hogy ezek kizárólag az intergalaktikus kommunikációs kontextusban értelmezhetők.

Így aztán úgy döntöttek, ha ez a módszer működött Dél-Amerikában, menni fog máshol is. De a betonba húzott vonalak, óriási ábrák elmagyarázása szocialista keretek között aligha ment volna. Ekkor jött a zseniális ötlet: az új lakótelepek formája legyen a kód hordozója! S mivel a technológiát a szovjetek átadták a "baráti országoknak", egész Kelet-Európában elterjedtek az üzenethordozó paneldzsungelek.

Ha megnézzük Lipcse, Pozsony, Kijev vagy Budapest lakótelepeit, különösen a műholdképeken feltűnő, milyen változatos formát mutatnak. Miközben ezeknek semmi értelme: minden panel egyen elemekből épült, minden lakás szinte ugyanolyan volt, minek kellett hát kanyargós háztömböket felhúzni? S ne higgyük, hogy az véletlen, hogy néhány magasabb illetve alacsonyabb panel épület is került a tízemeletesek közé...

Az egész olyan mint egy Braille-írás. Az ufók megalitikus optoleolvasói a mi naprendszerünk széléről is képesek voltak értelmezni ezeket az üzeneteket, amelyekből volt bőven. S biztosak lehetünk benne, hogy értették is azokat.

A kérdés pedig az: akkor miért nem jöttek el közösen építeni a szocializmust? Hát a válasz nyilván az, hogy gyorsan rájöttek arra, nem csak panelrengetekből lehet sokmindent kiolvasni, hanem a mindenfele elszórt Lenin-szobrokból is, és ezek üzenete már korántsem volt olyan meggyőző.

Talán át kellene alakítani a lakótelepeket, hogy azt üzenjék, a kommunisták már megbuktak, jöhetnek a földönkívüliek. Csak épp a kódrendszer nyilván még ma is a KGB által féltve őrzött titok, ha pedig rosszul építjük át a paneleket, még a végén hadüzenet lesz belőlük. Ki tudja, talán még mindig az a legjobb, nekünk is, az ufóknak is, ha nem nyúlunk a panelekhez...

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!