A legtitkosabb összeesküvés

Sion-rend, illuminátusok? Csak mesék naiv emberek kábítására- a nagykutyák igazi tervei leplezve maradnak!

Valószínűleg alapvető emberi tulajdonságunk, hogy kíváncsiak vagyunk minden titokra, izgalmas rejtélyre. Az is jellemző, hogy a kézenfekvő megoldások helyett jobban szeretünk hinni a csavaros sztorikban, imádjuk a konspirációs teóriákat, az összeesküvéselméleteket. 

A baj az, amikor tényleg készpénznek vesszük a különféle agyafúrt meséket, és nem keressük a dolgok igazi lényegét. Vegyük például a Sion-rendet! Ez a titokzatos szerveződés óvná azt a tényt, hogy Jézusnak gyermeke született, és vérvonala ma is él. 

De tulajdonképpen miért is? Mi ennek az egésznek az értelme? Mert a katolikus egyháznak ez nem tetszik? Remek duma, de miért csak a Vatikánnal foglalkoznak- a reformátusok vagy az ortodoxok könnyedén elfogadnának egy ilyen tényt? Szó nincs róla! Róma egyszerűen csak jó háttér egy ilyen nagyívű kitalációhoz, ezért ragaszkodnak hozzá. Ráadásul pont a jobban eladhatóság miatt kevernek bele mindenféle hírességet az egészbe. Leginkább azok felelnek meg, akiket mindenki ismer, de már eléggé halottak ahhoz, hogy ne tudjanak tiltakozni a marhaságok miatt.

És a nagy titokzatoskodás, amivel sikerül leplezni hogy mondjuk egy jelentéktelen kisvárosi cukrász Jézus ük-ük-ükunokája, akkor még nem volt olyan fontos, amikor a leszármazottak királyi trónon ültek? Ha pedig a mai leszármazott egyébként totál átlagember, nem mindegy, kinek az utóda? Ha meg különleges képességei, netán isteni ereje, felhatalmazása van, minek földhözragadt, emberi cselszövéstől óvni?

Végül pedig a legfontosabb: ha valóban vannak rettentően befolyásos, a világon mindent manipulálni tudó titkos szövetségek, hogyhogy világsikerű könyvet adhat ki valaki a témáról? Ráadásul még sztárszínészekkel filmet is forgatnak belőle! Ha én gonosz összeesküvő lennék, nem lennék boldog tőle, ha az egész világ megismerné tetteimet. És ha meglenne hozzá a hatalmam, nem jelenhetne meg ilyen könyv, és nem írhatnának cikket vezető magazinok ezekről az elméletekről.

Ehhez képest minél inkább nagyobb leleplezést ígér valaki, annál kiemeltebb figyelmet irányítanak rá. Ha a téma cikkeit olvassa valaki, kiderülhet, az egyik fele az írásoknak összevissza zagyvaság, alaptalan, bizonyítatlan agymenés tuti igazságnak tálalva, a másik fele meg a cikkeknek annyit ír, hogy nem tudjuk biztosan, de talán, nincs rá bizonyíték, de meglehet- nesze semmi fogd meg jól.

Értsük meg: az igazi összeesküvőknek pont az lehet a szándékuk, hogy az emberek egyik felét összezavarják, a többieket pedig teljesen hamis dolgokról győzzék meg. Az igazi konspirátorok a háttérben maradnak, valós céljaik titkosak! 

Mégis van egy kis kapaszkodónk. Egyszerű ennek az oka: maga az, hogy képesek vagyunk rendszerezni az információkat. Ha kiszűrjük, mi a hamis a ránk tukmált elméletekből, maradhat az, ami a valóság. Ám sajnos az a baj, hogy annyira átszövi az életünket a sok butaság, hogy közben a fontosat észre sem vesszük. Iszonyú nagy munka lenne összegezni minden hamisságot, de egy megoldás mégis körvonalazódik.

Az egész dogmarendszerünk arra épül, hogy az emberek hogy élnek itt a Földön, az otthonukon- és mi van akkor, ha mindez csak azt próbálja elleplezni, hogy mi magunk, emberek vagyunk a földönkívüliek, akik csak betolakodtunk erre a bolygóra, és kizsákmányoljuk? Talán tudtunkon kívül, egy külső hatalom által elnyomva tesszük tönkre a bolygót (és közben saját életünket, saját jövőnket), az ő céljaikat szolgálva. Pedig éppenséggel, ha már itt élünk, le kéne rázni a rabigát, és közösen, együtt kellene tennünk azért, hogy valódi otthonunk legyen a Föld! A manipulátorok pedig könnyen árnyékban maradnak, hiszen jó eséllyel nem is emberek...

Ne dőljünk be tehát a meséknek, amik elterelik a figyelmünket, vagy szembefordítanak egymással- az igazság ideát van!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Dimenziókapu házilag

Nem lehetetlen, hogy kapcsolatot teremtsünk más dimenziókkal.

Aki kicsit járatos a fizikában, az bizonyára hallott már arról, hogy nem csak három dimenzióban gondolkodhatunk. Az már egy kicsivel bonyolultabb része a problémakörnek, hogy nem olyan egyszerű az átjárás a dimenziók között.

Talán azt még magyarázni sem kell, hogy mi, akik páratlan számú dimenziós világban élünk, csak páratlan számú dimenziókat foghatunk fel. Tehát öt- vagy hétdimenziós világok ismerhetőek meg a számunkra, a negyedik dimenzió mint ha nem is létezne. Így aztán az univerzum egyik fele örökve rejtve marad.

Ráadásul a dimenziók kimutatása sem olyan egyszerű, hiszen az ötödik dimenziót felfoghatjuk, de nem láthatjuk. Azt kellett tehet megoldani a dimenziófizikusoknak, hogy kimutassák a plusz síkokat, olyan módon, hogy egyértelmű bizonyítékot kapjanak annak létezésére.

Az viszont szerencsés, hogy a dimenziókapu létrehozásához nem kell különösebben nagy energia: a plusz dimenziók velünk együtt léteznek, itt van körülöttünk az összes, csak épp nem látjuk ami azokon a létsíkokon él. Az átjárás ugyan lehetetlen, de az onnan érkező információk kiszűrhetőek megfelelő eszközökkel.

Érdekesség, hogy a kutatók szerint az lenne a legjobb, ha minél több ponton próbálnánk információt gyűjteni a többi dimenzióról. Gondoljunk csak bele! Ha megnyitna valaki egy dimenziókaput hozzánk, és mondjuk az pont New York szívébe nyílna, akkor egészen más képet kapna a világunkról. De nyithatna kaput az óceán mélyére, vagy az afrikai dzsungelbe is valaki- és akár a Holdon is. 

Tehát több kapu, több esély! Ezért dolgozták ki az Omaha államban működő 5D Scam Creation Institute szakemberei az otthoni dimenziókapu megnyitásának módszerét. Házi körülmények közt csak az ötödik dimenzióval teremthetünk kapcsolatot, de ez sem kis dolog, ha belegondolunk.

Egy nagyjából tíz centiméter átmérőjű átlátszó edényre van szükségünk, amelyet félig meg kell tölteni vízzel. Ebbe kell beleszórni apró szemű fekete homokot, majd jól elkeverni azt. Mikróban kell felmelegíteni a vizet, hiszen az köztudottan energizál és csírátlanít. Ezután meg kell várni, míg a víz kihűl, le kell zárni az edényt, és egy üres asztalra kell helyezni azt. 

Most jön az ötödik dimenzió energiáinak bevonzása! A cél az, hogy az állandóan körülöttünk levő dimenzió három dimenziós leképeződését kimutassuk. Ehhez az kell, hogy két, egymással szembe fordított lámpával (a LED lámpák a legmegfelelőbbek) világítsuk meg az edényt, rázzuk fel a vizet, és tegyünk egy szabályos ötszöget ábrázoló rajzot a fedelére. Erre azért van szükség, mert ez egyfajta leképeződés a mi számunkra, tehát az ötödik dimenzióból is értelmezhető szimbólum.

Szükség van még egy ún. energiakristályra, erre bármilyen szabadon hozzáférhető ásványi anyag megfelel, a lényeg a természetes rezonanciafrekvencia. Ezt az egyik lámpa elé kell helyezni, ugyanis így egyszerre energiát sugárzunk és vonzunk, ami az ötödik dimenzió kvantumaival polarizálja a lámpa fényenergiáját, míg a szemben levő lámpa fénye háromdimenziós marad, tehát a kettő ellentétes működése rendezi el a vízben lebegő homokrészecskéket.

Nagyjából fél órába telik, amíg a finom homok teljesen leülepedik. Ekkor kell óvatosan kinyitni az edényt, és megvizsgálni, kialakult-e valamilyen szabályos alakzat a homokból. Sajnos a helyzet az, erre nagyon kevés esély van (emlékezzünk a Hold és New York példájára!), ha éppen kihalt vagy rendezetlen térsíkkal élünk párhuzamosan, nem lehet értelmes információt kinyerni. Máskor érdemes másik szobában próbát tenni, mert a mi földi léptékben csak pár méteres távolságunk akár millió kilométernyi ugrást is jelenthet az ötödik dimenzióban!

Persze lehet, hogy a mi lakásunk nem alkalmas haszos dimenziókapu létrehozására. Ám lehet, hogy valahol, valakinek összejön, és akkor tudatosan, nagyobb kaput építve kapcsolatot is tudunk teremteni. Hogy kikkel? Erre most még aligha lehet választ adni. Alig ismerjük az ötödik dimenziót, honnan tudhatnánk, ki lakik ott? Türelmesnek kell hát lennünk, mert ők bizonyára ugyanúgy kíváncsiak ránk, mint mi rájuk.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A bolygók gyógyereje

Üvegbe zárható a világűr gyógyító energiája, egyszerű módszerekkel.

A tudomány is bebizonyította, nincsenek véletlenek, és a világ számos vallása is tanúbizonyságát adja annak, az univerzum elrendezése fontos szabályokat követ. A fizika csak egy részét írja le ezeknek, az egyensúly is nagy jelentőségű.

A különféle égitestek úgy rendeződnek, hogy állásuk harmóniában legyen minden élőlény univerzális rezonanciafrekvenciájával. Az asztrológiából tudjuk jól, a bolygók is csillagok hatással van ránk, egészségünkre, kapcsolatainkra, sikereinkre, tehát mindenre, ami csak befolyásolhatja életünket. 

Ha tehát például a Vénusz vagy a Mars áll amögött, hogy mi történik velünk, akkor a belőlük áradó erőt felhasználhatjuk a saját érdekünkben. Nagy szerencsénk van azzal, hogy az univerzum energiái alapvetően jók, tehát kárt nem okozhatunk azzal, ha akármelyik bolygóhoz fordulunk, csak épp esetleg nem érünk el vele túlságosan nagy hatást.

Az alapelv az, hogy hasonlót hasonlóval kell gyógyítani. Az égő, fájó gyulladásra a vörös bolygó, a Mars meleg fénye hasznos, meghűlésre pedig a Vénusz hideg fénye kell. Aki fogyni szeretne, annak a hatalmas Jupiter fényére van szüksége. Aki úgy érzi, eltávolodott embertársaitól, az a naprendszer peremén található Plútóhoz fordulhat segítségért.

Fontos, hogy a világűr tiszta energiája csakis tiszta edényben tárolható! Kizárólag igazi üveget használhatunk rá, műanyagban a bolygók energiája szétfoszlik, atomjaira hull. A vizet először fel kell forralni majd ki kell hűteni, nagyjából 1-2 decis üvegbe kell tölteni, de úgy, hogy egy kisujjnyi rés maradjon az víz és a kupak között. Az üveget zárjuk le, majd rázzuk át alaposan a vizet, és egy napon át hagyjuk ülepedni.

Az energia gyűjtése a megfelelő napokhoz kötött. A Vénuszt hétfői, a Marsot keddi esténként "célozzuk" be, a Jupiteré a szerda, a Szaturnuszé a csütörtök, a Merkur pénteken aktív, az Uránusz szombaton. A Plútót pedig vasárnap éjjelente hívhatjuk segítségül. Az üveget ablakba kell tenni, az energiagyűjtést fokozhatjuk, ha nagyítót rögzítünk elé- de vigyázat, ebből is kizárólag üveg a megfelelő!

A begyűjtött energia fénye nem romlik, tehát éveken át használható a bolygók által gyógyítóvá tett víz. Érdemes a jobb majd a bal kézben egyaránt pár percig tartani, hogy mind a két félt, az érzelmi és az értelmi oldalt is átjárja a hasznos energia. A Plútó fekete fénye miatt ez az egyetlen üveg, ami különleges kezelést igényel, ezt érdemes fekete papírral körberagasztni.

Ha van egy egész sorozatunk az üvegekből, elegendő csak szükség esetén a szobában elhelyezni, ahol tartózkodunk. A mi hitünk rezonanciafrekvenciája összehangolódik a bolygók energiájával, és ez segítheti a gyógyulást. Komolyabb esetekben nem elegendő ez természetesen, hiszen csak mikronnyi töredéket foghatunk fel az üvegben az energiából, de a szükséges gyógyszerek hatását erősíti. Az ember így tud gyorsabban kilábalni a bajokból, a modern tudomány segítségét és az univerzum erejét együttesen elfogadva.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A repülő emberek

Valamiért titkolni akarják előlünk az evolúció egyik zsákutcáját.

Rengeteg különös lény él a nagyvilágon. Meglepő, de sok-sok állatfajnak fejlődött ki szárnyas változata az evolúció évmilliói alatt: van repülő mókus, repülő gyík, repülő béka, sőt, még repülő halat is ismerünk. Vagy gondoljunk a dinoszauruszokra, megtalálták már a repülő dínók maradványait is a föld mélyén. És persze ott vannak a madarak, a denevér...

Különös, hogy eddig még épp csak repülő humanoidokról nem hallott senki. Pedig bizonyára nagy feltűnést keltene egy szárnyas ősember csontváza, és egyből beindulna sokak fantáziája. Az ember mindig álmodott is a repülésről, ezért találták fel a sok gépet, vagy a madárként siklást lehetővé tevő wingsuitot, és persze a képregények is tele vannak repülni képes hősökkel.

Nos, a hírek szerint pedig találtak már különös maradványokat. Kelet-Ázsia sivatagos vidékén ásott ki egy közös kubai-amerikai régészexpedíció fantasztikus állapotban fennmaradt csontvázakat. Olyan fajok fosszíliái ezek, amelyek már réges-rég kihaltak. És azt beszélik, volt közöttük egy igazán feltűnő példány is...

Azt hitték eleinte, egy emberi és egy nagyobb szárnyas dínó maradványai keveredtek egy lelőhelyen, de aztán szembesülni kellett az igazsággal: ez bizony egy önálló emberfaj, ami valamilyen szinten képes volt repülni. Ám szárnya nem tűnt túl erősnek, így azt feltételezik a szakemberek, hogy kicsit talán esetlen volt.

Meglehet, hogy azért haltak ki a repülő emberek, mert ez inkább csak az evolúció zsákutcája volt. A másik teória szerint nagyon is eredményesen vadásztak, és pont ezért maradtak le a fejlődésben: nem volt szükség az eszközhasználatra, a tűz felfedezésére, a folyamatosan egyre többre képes emberekhez képest primitívek maradtak. Aztán amikor a két faj elkerülhetetlen összecsapása megtörtént, nem volt esélye az okosabb, fegyvereket használó homo sapiensszel szemben a homo volans néven emlegetett humanoidoknak.

És hogy miért kell ezt titkolni az emberek elől? Egyszerűen azért, mert az emberek nem hiszik el az egyszerű, valóságos tényeket. Jelentős részük egyből úgy vélné, szó nincs szárnyas emberekről, ezek a lényeg angyalok voltak. Akár még vallásháborúk is kitörhetnének az angyalhívők és ellenfeleik között, puszta tudatlanságból.

Jobb hát, ha inkább várnak az ilyen leletek nyilvánosságra hozatalával addig, amíg megérik rá az emberiség. Hogy mikor jön el ez az időpont- ki tudja? Talán sose? Vagy mégis jobb lenne, ha felnőttként kezelnének minket? Nehezen megválaszolható kérdések ezek. De ha arra gondolunk, hány faj tűnt el a Földről az évmilliók alatt, míg mi mindig itt vagyunk, talán azért egy ilyen helyzetet is kezelhetnénk előbb-utóbb. Legalább szembesülhetnénk vele, hogy mi is a sorsukra juthatunk, ha saját magunk alatt vágjuk a fát.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A baktériumok lelkivilága

A legkisebb lényeknek is lehetnek érzései a tudósok szerint.

Vírusok és baktériumok- ha ezekről hallunk, mindig kicsit megijedünk. Vészjósló lények ezek, pedig ha arra gondolunk, mennyivel kerülünk kapcsolatban életünk során, és ebből mennyire kevés okoz valójában gondot, akkor azért mégsem kellene rettegnünk.

Az, hogy a vírusok élőlények-e, vitatott kérdés. A baktériumok viszont biztosan prokarióták. Rengeteg van belőlük, minden egyes ember szervezetében tízszer annyi él, mint ahány sejt alkot minket! Egész életünkben velük élünk együtt- többnyire békés viszonyban, amíg ártó baktériumokkal nem kerülünk szembe.

Manapság meghatározza a gyógyítást az, hogy a baktériumok ellen nyakra-főre felírják az antibiotikumokat. A széles spektrumú antibiotikumok bevetése pedig azt hozta magával, hogy új, ellenállóbb baktériumok fejlődtek ki, amelyekkel nem nagyon tud mit kezdeni az orvostudomány.

Vannak, akik szerint ebben az egészben benne van a baktériumok bosszúja: a rossz és jó baktériumok egyfajta különleges közösséget alkotnak. Lehet, hogy az egyes baktériumoknak korlátozottak a szellemi képességei, de azért több milliárd példány már csak más. Végülis az ember is csak sejtek közössége- egyetlen sejtről senki nem hinné, hogy érez vagy gondolkodik, na de együtt?

Tehát a széles spektrumú antibiotikumok annyi velünk folyamatosan együtt élő, jó szándékú baktériumot pusztítanak el, hogy a túlélők ezt valóságos agressziónak foghatják fel. Meglehet, úgy érzik, ez aljas támadás ellenük, összefognak akár a számukra alapvetően nem szimpatikus gonosz baktériumokkal is, hogy megvédjék magukat. És bizony sikerrel is járnak...

Természetesen ha ez igaz, a baktériumoknak örömet is lehet okozni. Persze nehéz kitalálni, mi jön be nekik. Egy egyetemi kutatócsoport Dardzsilingisztánban vizsgálta, vajon milyen módon lehet jó kedvre hangolni a baktériumainkat. Úgy találták, a jó zene feltétlenül feldobja őket, a bélben levő baktériumok jól érzik magukat, ha mindenféle gyógyszerek helyett ízletes, minőségi ételekkel látjuk el őket, és érdekes módon a baktériumok velünk együtt felpörögnek ha sportolni megyünk. Az alkoholos itallal viszont csínján kell bánni, mert a baktériumok könnyen elzüllenek, de mértékkel fogyasztva ez sem árt. Ezt tartsuk észben, ha nem akarunk egy nagy csapat részeges baktériummal együtt élni!

Érdekes, hogy a velünk élő baktériumok tudnak igazodni az ízlésünkhöz. Azok maradnak velünk, amelyek szeretik a mi zenénket, élvezik a mi sportunkat, ízlenek nekik a mi ételeink.

Ezért érhetik az embereket meglepetések, amikor külföldön újfajta ételek, hatások érik a baktériumainkat. Hamar tudnak alkalmazkodni, meg tudnak barátkozni a számukra idegen nyelvet beszélő máshonnan származó baktériumokkal, csak hagyjunk nekik időt a barátkozásra, és ne kezdjük mindenféle gyógyszerekkel bombázni azon nyomban őket, mert ezen esetleg megsértődnek.

Se az nem tesz nekik jót, ha dühösek lesznek, se az, ha melankóliába zuhannak. Mert ha ők szomorúak, mi is azok leszünk- figyeljünk tehát oda magunkra, és akkor velünk együtt ők is jól érzik magukat. Ha figyelünk rá, talán még meg is halljuk, mit üzennek- amikor megmagyarázhatatlanul jó a kedvünk, egyszerűen csak örülünk az életnek, akkor könnyen lehet, a baktériumok állnak a jókedvünk hátterében.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

iamalisonsummer

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés