Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A dinoszauruszok köztársasága

A több millió éve élt óriás sárkánygyíkok fejlett társadalmáról még mindig kevés az információnk.

Sőt, sokan még azt sem tudják, nem ostoba, tohonya állatok voltak a dinoszauruszok. Valamiért nem erőltetik bizonyos tudományos körök, hogy átértékeljük a nézeteinket, talán céljaik szempontjából hasznosabb nekik, ha eltitkolják a valóságot.

Pedig a jelek magukért beszélnek! A legfejlettebb, csúcsragadozónak számító dinoszauruszok hatalmas feje magáért beszél: ugyan próbálják velünk elhitetni, hogy aprócska agyuk volt, de az evolúció nem pazarló. Lennie kellett valaminek abban a koponyában, aligha víz vagy levegő töltötte ki!

És ez még csak az első bizonyíték. Nézzük meg azokat az aprócska mellső lábakat! Itt van egy ilyen nagy és erős ragadozó, ilyen suta kezekkel- ezzel ugyan nem ejtett el, nem tépett szét semmit. Tudjuk jól, hogy az ember is változott az évezredek alatt, kevésbé masszív a testfelépítésünk, és a jövőben a technika fejlődésével végtagjaink némileg el is csökevényesedhetnek, hiszen nem kell ezekre számítanunk mondjuk az életben maradáshoz. A dinóknál miért ne játszódhatott volna le ez a folyamat? A karok mérete és magassága igenis ideális- csak nem vadászathoz, hanem munkaállomások kezeléséhez!

Lássuk az ellenérveket! Az egyik például az, hogy az egykor élt lények csontjai előkerültek ugyan, ám hol vannak azok a bizonyos berendezések, gépek, amelyek bizonyítanák intelligenciájukat? Nos, itt bizony kénytelenek vagyunk elméleteket felállítani. Ne feledjük, a tudósok is ezt teszik- az, hogy milyen színűnek festik le a dinoszauruszokat, inkább csak találgatás. Néhány faj esetében találtak a közelmúltban pigmentmaradványokat, de az, ahogy ma egy T. Rexet elképzelünk, tényleg csak képzelgés, nem több.

Szóval nyugodtan hagyatkozhatunk a logikus következtetésekre. A fejlettebb civilizációt felépítő dinoszauruszok egyszerűen eljutottak oda, hogy eszközeiket, gépeiket lebomló, újrahasznosító anyagokból építették. És innentől kezdve már tudjuk is a választ arra, miért nem találtunk eddig ilyet! Ráadásul azzal is tisztában vagyunk, a Földet egykor uraló lények egyik pillanatról a másikra tűntek el. A katalklizma rengeteg dolgot megsemmisíthetett abból, amit felépítettek.

Apropó, itt van ez a titokzatos, kihalást okozó katasztrófa. Különös, hogy még mindig csak találgatunk, meteor okozhatta, vulkánkitörés vagy cunami. És mi van, ha a dinoszauruszok mentek túl messzire a földi viszonyok átalakítása során? Mi van, ha globális pusztítást okozott a felelőtlenségük? Észre se vették, hogy a vesztükbe rohantak... Bizony, ennek is lehetne üzenete a ma embere számára.

Természetesen még rengeteg a nyitott kérdés. Nem tudjuk, minden dinoszaurusz intelligens volt-e. Lehet, hogy egymás mellett éltek a fejlett társadalomban élő és a jóval egyszerűbb gondolkodású dinoszauruszok. Ebben semmi meglepő nem lenne, hiszen pusztán a maradványaink alapján az emberek és az emberszabású majmok sem térnek el annyira. Az is lehet, kihasználták őket a céljaikra- vagy akár meg is ették azokat. 

Válaszokat talán akkor kaphatunk, ha végre célirányosan folytatjuk a kutatást az intelligens dinoszauruszok civilizációja után, és nem abból indulunk ki, hogy a dinók csak bamba növénymajszolók vagy vérszomjas zabálógépek lehettek.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Az ókori Róma örökösei

Nem Itáliában kell keresni az igazi rómaiakat, hanem Romániában.

A Római Birodalomról mindannyian tanulunk az általános iskolában. Persze többet tudunk a fénykorról- és valljuk be, többet tud erről a történelemtudomány is. A birodalom hanyatlása a barbárokkal való folyamatos csatározásról szólt, egy időben sűrűn váltották egymást a császárok, több részre szakadt a birodalom, és a központot is áthelyezték.

A kora középkor esetében ma már egyre ismertebbé válik a "kitalált történelem" elmélete, ami szerint több száz évet csak úgy betoldottak a históriások a történelemírások. Igaz vagy sem- nem könnyű bizonyítékokat találni arról az időszakról, mert a magas színvonalú római közigazgatáshoz, a sok irásos emlékhez képest óriási volt az új Európa elmaradása.

Káosz és erőszak uralkodott, keveredtek a népek, eltűntek a régi istenségek. Az újonnan megjelent nemzetek elitjéből lettek az új országok vezetői, akik többé vagy kevésbé merítettek a római kultúrából, átvették a vallást is. Ám mégsem lettek az igazi római világ örökösei. És valljuk be, a mai Olaszország lakói sem tűnnek annak.

Egyes kutatók szerint a kavarodás során nem csak Bizánc irányába helyeződtek át római központok, ám Róma legjobbjai nem Ázsiába tartottak, hanem Európa szívébe. Igen, a mai Magyarország felé indultak el- ennyi erővel akár mi is lehetnénk a rómaiak leszármazottai. Ám erről szó sincs, a több ezer éve a Kárpát-medencében élő, nagyon határozott magyar nép felett nem vehették át az irányítást. Érdekes, hogy Európában annyira egyedi a nyelvünk, a kultúránk- mert mi képesek voltunk megőrizni a saját, ősrégi hagyományainkat, ami közeli rokonságban van a sumér-inka kultúrával.

Szóval az erre húzódó római elit más irányba indult. A mai Románia területén kötöttek ki- ugyan miért gondolná bárki, hogy véletlen, az ország neve miért hasonlít annyira Rómára? Bizony nagyon erős genetikai rokonság mutatható ki! A sokak által kétkedéssel fogadott dák-román kapcsolat viszont tényleg butaság, még ha volt is némi keveredés. Bukarest neve a Rómában használatos italogót nyelven Új menedéket jelent, Ploiesti neve pedig lefordítva Keleti fórum.

Ám mondjuk ki, a mai román közélet láttán aligha kell a római örökséget fellelnünk. Ennek egyszerű az oka: az új európai berendezkedést uraló germán népek tűzzel-vassal irtották a római kultúrát, és bizony Romániáig is eljutottak. Ezért volt, hogy alig volt komolyan vehető ország ott egészen sokáig. Elvették a múltjukat, történelmüket, és ma már ők maguk sem tudják, honnan jöttek.

Vannak-e mégis jelek? Igen, természetesen. Például gondoljunk arra, hogy mindmáig jellemző rájuk a megalománia. Emlékezzünk Nicolae Ceausescu gigantikus építményeire, amelyek római léptékkel is óriásiak! És persze van még valami... A hagyományos magyar-román ellentét. Honnan indult? Ez bizony ókori örökség, amikor a mai románok elődei, a rómaiak ezerszer keltek birokra a hun-magyar birodalommal, ám nem tudtak mit kezdeni velük. A gyűlölködés megmaradt- nem tudjuk miért, minek, pedig nincs semmi értelme ma már. 

Tényleg jobban járnánk, ha egyszer rendeznénk ezeket a régi, közös dolgokat. Csak az a baj, hogy akik eddig mindent megtettek azért, hogy elhazudják az egykori római történelemnek ezt a szakaszát, ugyanazok, akik a dicsőséges magyar históriát hamisítják meg. Így aztán titokban maradnak ezek a régi, fontos tények.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

A reinkarnáció árnyoldala

Komoly bajt okozhat, ha egy szadista diktátor veszélyes állatként születik újjá.

Mint az köztudott, az emberi lélek halhatatlan, ám a halál után nem feltétlenül emberként születünk újjá. Nyilvánvalónak tűnik ez, hiszen egybevágó ősi dokumentumok szólnak erről, amiket az ókori Egyiptomban, a szanszkritok földjén vagy az inka birodalom írásos forrásaiban is említenek. 

A gondot az jelenti, hogy régen egészen máshogy volt berendezkedve a társadalom. Amikor a reinkarnáció kialakult, kevés volt az ember, azok is egészen más tudati szinten éltek. A későbbi ókori társadalmakban is csak nagyon szűk volt a vezető réteg, és amikor ott "tömegről" beszéltek, akkor is csak pár ezer emberre gondoltak.

Az igazi tömegkultúra felvirágzása a huszadik századra tehető. Ez sajnos nagyon sok rossz dolgot is hozott magával: világháborúkat, népirtásokat, elvetemült diktátorokat. És még a diktátorok által irányított seregekben is rengeteg gonosz ember verődött össze, akik a sajátos kis birodalmukban élet-halál urai voltak.

Szóval az a gond, hogy egészen más lelki örökséget visznek a túlvilágra bizonyos emberek. Egyelőre vitatott a reinkarnáció-kutatók körében az, hogy pontosan mire emlékeznek az állati formában újjászületett emberek, de valamilyen tudással és bölcsességgel bizonyára rendelkeznek, mint ahogy jellemző tulajdonságaik egy részét is megőrzik.

Azt talán magyarázni sem kell, hogy egy agresszív, gonosz ember pitbullként újjászületve mennyire veszélyes lehet. Ám arra kevesen gondolnak, az milyen veszedelmes, amikor egy teljes hangyaboly élére kerül egy szadista náci táborparancsnok, házimacska lesz kommunista vérbíróból, netán patkánysereget igazgat Pol Pot valamelyik alvezére!

Nagyon könnyen lehet, hogy a kezelhetetlen, összeférhetetlen állatok egy jelentős részét gonosz emberi lelkek szállták meg. Ez sok kellemetlen dolgot megmagyaráz, és teljesen egybevág a reinkarnáció tudományosan megalapozott elméletével. A kérdés már csak az, mit tehetünk ellene? Meg tudjuk győzni a hangyasereget arról, hogy tegyenek le világuralmi terveikről? Vagy esélyünk sincs felvenni a harcot az állatbőrbe bújt Gonosszal? 

Kritikus dolog lesz, hogy a jövőben a reinkarnáció-kutatók feltárják, pontosan milyen fenyegetést jelent számunkra a tömegmanipulációban járatos, velejéig romlott és sajnos milliók haláláért felelős emberek újjászületése valamilyen állatként. Csak reménykedhetünk benne, hogy a kozmikus bölcsesség gondoskodik róla, az ilyen szörnyű szellemek inkább csak ártalmatlan lényként, például egy napig élő lepkeként születhetnek újjá. De ez most még csak remény, és bizonyítékokra van szükségünk...

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Az indián Nostradamus

Nagyon szeretnék eltitkolni az észak-amerikai Parlagisas törzs egykori varázslójának jövendöléseit bizonyos erők.

Sokan ismerik a középkori európai jósok nevét- vagy legalábbis azokat, akiknek a zavaros verseit próbálják ráhúzni valós történelmi eseményekre. Nostradamus neve fogalommá vált, pedig az az igazság, hogy csak nagyon kínosan erőlködve lehet a tényekkel összhangba hozni a látomásait. Rengeteg versikéje van, és gyanítható, ha az ember minden elolvassa, előbb-utóbb talál olyan eseményt, aminek a hívószavai feltűnnek.

Ha valaki olyasmikről hadovált volna 1710-ben hogy "Tengeren túl népi király lép elő, ám acélnyíllal támadnak rá" akkor az Lincoln elnökre vonatkozott volna vagy Kennedy-re? Netán Reagenre? 

Nostradamus jóslatairól pont azért beszélnek olyan széles körben, mert valójában semmit nem látott előre, viszont a munkásságán jól el tudnak rágódni az ilyesmire fogékony hiszékeny emberek. Amikor egy ilyen összeesküvés túl jól sikerül, túl eredményes a terelés, felmerül a kérdés: ugyan mit titkolnak előlünk?

A válasz meglepő. Az európaik megjelenése előtt fejlett indián kultúrák virágoztak az amerikai kontinensen. Nem csak az aztékok, inkák vagy maják civilizációja volt izgalmas fejlettségű, északabbra is voltak legendás törzsek. Az apacsok vagy irokézek helyett inkább a pahoaxal, azaz magyarul parlagisas törzsre kellett volna koncentrálni. 

A régészek ugyanis gazdag írásos forrásokat találtak az egykori fővárosukban. A mai Bostontól északra eső területen meglepő módon latin betűs feljegyzések vannak: döbbenetes tény, hogy az Európa irányából érkező viking kalandorok ismertették meg ezt a törzset az írásnak ezen formájával. 

Ám aztán a vikingek elmentek, míg az indiánok villámgyors építkezésekbe kezdtek. Ma már tudjuk, egy ember különleges vízióit követték: nagyjából az időszámításunk szerinti 9. évszázadban élő varázslójuk, Fehér Krokodil látomásaiban foglaltak próbálták megvalósítani. A bölcs egészen pontos leírásokat adott mindenről, legalábbis a feljegyzésekben megálmodott városképet valósították meg az indiánok. 

Természetesen Fehér Krokodil írt a történelemről is. Úgy tartják, hogy az erről szóló jóslatok jelentős részét tartalmazó papirusztekercseket eltüntették (csak remélhetjük, nem örökre). Viszont az Omaha államban működő Native Indian History Fund magántőkéből finanszírozott kutatásokat indított a törzs egykori területén, és egy barlang mélyén néhány régi kőtáblára bukkant. Ezek egy része nem olvasható, ám sok igen, és érdekes részletek derültek ki.

Fehér Krokodil még majdnem pontos évszámokat és neveket is tartalmazó jóslatai például előre jelezték az európaiak érkezését is. Ám a törzs tagjai tudták, hogy addig még több száz évük van. ezért igyekeztek felkészülni. Nagyon kényelmes életkörülményeket teremtettek maguknak, és úgy várták, hogy megjelenjek a hódítók. A feltételezések szerint elfogadták a végzetet, ám addig a lehető legjobb életet akarták élni. Aztán mielőtt áldozatul estek volna, a lehető legtöbb nyomot eltüntettek, manapság pedig a háttérhatalmak hallgatják agyon a különleges indián törzs és varázslójuk történetét.

Az omahai kutatók viszont úgy vélik, talán nem ez a forgatókönyv zajlott le. Meglehet, Fehér Krokodil azt is előre látta, a törzs tagjai képesek lehetnek kiválóan felkészülni az európaiak érkezésére, és terveik voltak arra, hogyan épülhetnek be a hódítók elitjébe. Ne feledjük, Kolombuszék Közép-Amerikába érkeztek először, északra jóval később jutottak el az európaiak! Amikor megkapták a hírt a parlagisas törzs tagjai a hódító fehérek megjelenéséről, biztosak lehettek benne, a nagy varázsló több száz évvel ezelőtti jóslatai igazak.

Így hát tudatosan vegyültek az európaiak közé, és titkos tudásuk birtokában a jövőt előre ismerve manipuláltak mindent ennek a törzsnek a tagjai. Nincs kizárva, hogy ők maguk a háttérhatalom irányítói! A kérdés ez esetben csak az, mennyi időre látott előre Fehér Krokodil- és mi lesz akkor, ha többé már nem lehet a látnokra támaszkodni? Vajon lesz elegendő bölcsessége a mai utódoknak a jó döntésekhez, netán folyamatosna keresik a legendás varázsló utódját? De jó lenne egyszer belelátni azokba a jóslatokba, amelyek Nostradamusénál ezerszer pontosabbak és világosabbak voltak!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Fókuszban a magyar ufók

Végre kiderült, miért van állandóan széthúzás a magyarok között- az egésznek kozmikus oka van!

Mára már köztudott, hogy a magyarok nem véletlenül beszélnek egészen más nyelvet mint a körülöttünk élő népek: földönkívüliek leszármazottaiként természetesen más a kulturális örökségünk. Számos történet kering ezzel kapcsolatban, amit a hivatalos történelemtudomány nem vesz komolyan, pedig érdemes odafigyelni rájuk. És ne feledjük, a nyugatra emigrált magyar tudósokat "marslakókként" emlegették! Véletlen? Hát persze...

Nyelvünk izgalmas egyediségének vizsgálata is sok érdekességre derített már fényt. Más a logikája a magyarnak, például nincsenek benne nemek, ami jelzi, mennyire demokratikus felfogásban kommunikálunk. Az ősi magyar írás sem olyan, mint ami a világ más részein ismert, vélhetően egy földönkívüli íráskép bolygónk módosult változata.

Vannak tehát erős bizonyítékaink arra, hogy a magyarok különleges népnek számítanak. Majd a DNS-vizsgálatok további válaszokat adhatnak, bár vannak, akik szerint bizonyos hatalmak érdekében áll eltitkolni, hogy a magyar DNS nem földi eredetű. Amikor a hazai génkutatás erősebb lábakon áll majd, és végre igaz magyar érdekeket szolgál, kiderülhet az igazság.

Addig is van ám pár komoly tényező, ami magyarázatra szorul. Vajon miért van az, hogy a magyarok megjelenése nem tér el különösebben a többi nemzettől? Nos, a helyzet az, hogy a világegyetem általános törvényszerűségek szerint működik, és nyilvánvaló, ez az egyetlen forma, amiben egy értelmes lény célszerűen létezhet. Így aztán semmi meglepő nincs abban, hogy ránézésre egy fajnak látszunk. Ha voltak is apró különbségek, az itteni bolygónk uralkodó viszonyok miatt azok eltűntek, például a kar hosszúságbeli különbsége, vagy a fejméret.

Ha viszont a magyarok mind földönkívüliek, szemben a földi lényekkel miért nem alkotnak szorosabb közösséget? Nos, itt van a nagy titok: nem egy, hanem két földön kívülről érkezett faj alkotja a magyar nemzetet, akik nem szívelik egymást! Mint azt már fentebb igazoltuk, egyetlen megjelenési formája van az értelmes lényeknek az univerzumban, ezért nem lehet ránézésre sem megkülönböztetni minket egymástól! Meglehet, az egyik csoport tényleg a Szíriuszról érkezett, a másik pedig egy másik csillagrendszerből- talán ősi magyar mítoszok értő kutatásával megfejthetőek lennének az utalások... A két idegen faj pedig, bár volt közöttük ellentét, mégis egymás közelébe költözött az idegen, új bolygón.

Ott van viszont még a nyelv. A két különböző idegen faj miért használja ugyanazt a nyelvet? A földi élet később fejlődött ki, ezért nem véletlen, hogy kiugróan magasabb szintű a más bolygóról érkezett magyarok szellemi szintje. És a külső univerzumban akkorra már egységes nyelvet beszéltek, ezért értik meg egymást a magyarok. Mi az univerzum nyelvét beszéljük, ha megvalósul a csillagközi űrutazás, elég lenne egy magyar asztronautát fellőni, és ő bárhol tudna kommunikálni! Az egy másik kérdés, hogy léteztek bolygókra jellemző tájszólások- ezek maradványa lehet a különbség a magyarországi és a székelyföldi emberek által beszélt nyelvek között!

Akár ez alapján el lehetne kezdeni a kutatást, ki melyik bolygó leszármazottjának mondhatja magát. Ám jelen pillanatban ennél fontosabb dolgunk is van: meg kellene teremteni a magyar és magyar közötti párbeszédet. Mit számít az, kinek honnan érkeztek az ősei a Földre, a lényeg az, hogy örökké megmarad az idegen származásunk, ami miatt minden más nép furcsán tekint ránk. Noha rég elfeledték mikor jöttek a magyar bolygóhódítók, valahonnan mégis megérzik, mi különlegesek vagyunk.

Együtt kellene tehát működnünk, vállvetve kellene képviselni a magyar érdekeket. Talán először el kellene fogadni a tényeket, a más bolygóról származás teóriáját. Meglehet, a sugárzó, mitikus helyek, mint például a Pilis alatt meg is tudnánk találni az egykor a magyarokat szállító csészealjakat. Persze ha igaz a feltételezés, valahol lennie kell más típusú űrhajónak is.

Izgalmas felfedezések várnak még ránk, de egyértelmű, akkor érhetünk el együtt eredményt, ha sikerül egy nevezőre kerülni. Összefogás nélkül nem tudunk mi, több földönkívüli fajt képviselő magyarok kiállni a saját érdekeinkért. Reméljük, egyszer talán a jövőben mindenki megérti majd ezt.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2019.03.04.
2018.12.12.

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

urcitygf

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés