Az indián Nostradamus

Nagyon szeretnék eltitkolni az észak-amerikai Parlagisas törzs egykori varázslójának jövendöléseit bizonyos erők.

Sokan ismerik a középkori európai jósok nevét- vagy legalábbis azokat, akiknek a zavaros verseit próbálják ráhúzni valós történelmi eseményekre. Nostradamus neve fogalommá vált, pedig az az igazság, hogy csak nagyon kínosan erőlködve lehet a tényekkel összhangba hozni a látomásait. Rengeteg versikéje van, és gyanítható, ha az ember minden elolvassa, előbb-utóbb talál olyan eseményt, aminek a hívószavai feltűnnek.

Ha valaki olyasmikről hadovált volna 1710-ben hogy "Tengeren túl népi király lép elő, ám acélnyíllal támadnak rá" akkor az Lincoln elnökre vonatkozott volna vagy Kennedy-re? Netán Reagenre? 

Nostradamus jóslatairól pont azért beszélnek olyan széles körben, mert valójában semmit nem látott előre, viszont a munkásságán jól el tudnak rágódni az ilyesmire fogékony hiszékeny emberek. Amikor egy ilyen összeesküvés túl jól sikerül, túl eredményes a terelés, felmerül a kérdés: ugyan mit titkolnak előlünk?

A válasz meglepő. Az európaik megjelenése előtt fejlett indián kultúrák virágoztak az amerikai kontinensen. Nem csak az aztékok, inkák vagy maják civilizációja volt izgalmas fejlettségű, északabbra is voltak legendás törzsek. Az apacsok vagy irokézek helyett inkább a pahoaxal, azaz magyarul parlagisas törzsre kellett volna koncentrálni. 

A régészek ugyanis gazdag írásos forrásokat találtak az egykori fővárosukban. A mai Bostontól északra eső területen meglepő módon latin betűs feljegyzések vannak: döbbenetes tény, hogy az Európa irányából érkező viking kalandorok ismertették meg ezt a törzset az írásnak ezen formájával. 

Ám aztán a vikingek elmentek, míg az indiánok villámgyors építkezésekbe kezdtek. Ma már tudjuk, egy ember különleges vízióit követték: nagyjából az időszámításunk szerinti 9. évszázadban élő varázslójuk, Fehér Krokodil látomásaiban foglaltak próbálták megvalósítani. A bölcs egészen pontos leírásokat adott mindenről, legalábbis a feljegyzésekben megálmodott városképet valósították meg az indiánok. 

Természetesen Fehér Krokodil írt a történelemről is. Úgy tartják, hogy az erről szóló jóslatok jelentős részét tartalmazó papirusztekercseket eltüntették (csak remélhetjük, nem örökre). Viszont az Omaha államban működő Native Indian History Fund magántőkéből finanszírozott kutatásokat indított a törzs egykori területén, és egy barlang mélyén néhány régi kőtáblára bukkant. Ezek egy része nem olvasható, ám sok igen, és érdekes részletek derültek ki.

Fehér Krokodil még majdnem pontos évszámokat és neveket is tartalmazó jóslatai például előre jelezték az európaiak érkezését is. Ám a törzs tagjai tudták, hogy addig még több száz évük van. ezért igyekeztek felkészülni. Nagyon kényelmes életkörülményeket teremtettek maguknak, és úgy várták, hogy megjelenjek a hódítók. A feltételezések szerint elfogadták a végzetet, ám addig a lehető legjobb életet akarták élni. Aztán mielőtt áldozatul estek volna, a lehető legtöbb nyomot eltüntettek, manapság pedig a háttérhatalmak hallgatják agyon a különleges indián törzs és varázslójuk történetét.

Az omahai kutatók viszont úgy vélik, talán nem ez a forgatókönyv zajlott le. Meglehet, Fehér Krokodil azt is előre látta, a törzs tagjai képesek lehetnek kiválóan felkészülni az európaiak érkezésére, és terveik voltak arra, hogyan épülhetnek be a hódítók elitjébe. Ne feledjük, Kolombuszék Közép-Amerikába érkeztek először, északra jóval később jutottak el az európaiak! Amikor megkapták a hírt a parlagisas törzs tagjai a hódító fehérek megjelenéséről, biztosak lehettek benne, a nagy varázsló több száz évvel ezelőtti jóslatai igazak.

Így hát tudatosan vegyültek az európaiak közé, és titkos tudásuk birtokában a jövőt előre ismerve manipuláltak mindent ennek a törzsnek a tagjai. Nincs kizárva, hogy ők maguk a háttérhatalom irányítói! A kérdés ez esetben csak az, mennyi időre látott előre Fehér Krokodil- és mi lesz akkor, ha többé már nem lehet a látnokra támaszkodni? Vajon lesz elegendő bölcsessége a mai utódoknak a jó döntésekhez, netán folyamatosna keresik a legendás varázsló utódját? De jó lenne egyszer belelátni azokba a jóslatokba, amelyek Nostradamusénál ezerszer pontosabbak és világosabbak voltak!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Fókuszban a magyar ufók

Végre kiderült, miért van állandóan széthúzás a magyarok között- az egésznek kozmikus oka van!

Mára már köztudott, hogy a magyarok nem véletlenül beszélnek egészen más nyelvet mint a körülöttünk élő népek: földönkívüliek leszármazottaiként természetesen más a kulturális örökségünk. Számos történet kering ezzel kapcsolatban, amit a hivatalos történelemtudomány nem vesz komolyan, pedig érdemes odafigyelni rájuk. És ne feledjük, a nyugatra emigrált magyar tudósokat "marslakókként" emlegették! Véletlen? Hát persze...

Nyelvünk izgalmas egyediségének vizsgálata is sok érdekességre derített már fényt. Más a logikája a magyarnak, például nincsenek benne nemek, ami jelzi, mennyire demokratikus felfogásban kommunikálunk. Az ősi magyar írás sem olyan, mint ami a világ más részein ismert, vélhetően egy földönkívüli íráskép bolygónk módosult változata.

Vannak tehát erős bizonyítékaink arra, hogy a magyarok különleges népnek számítanak. Majd a DNS-vizsgálatok további válaszokat adhatnak, bár vannak, akik szerint bizonyos hatalmak érdekében áll eltitkolni, hogy a magyar DNS nem földi eredetű. Amikor a hazai génkutatás erősebb lábakon áll majd, és végre igaz magyar érdekeket szolgál, kiderülhet az igazság.

Addig is van ám pár komoly tényező, ami magyarázatra szorul. Vajon miért van az, hogy a magyarok megjelenése nem tér el különösebben a többi nemzettől? Nos, a helyzet az, hogy a világegyetem általános törvényszerűségek szerint működik, és nyilvánvaló, ez az egyetlen forma, amiben egy értelmes lény célszerűen létezhet. Így aztán semmi meglepő nincs abban, hogy ránézésre egy fajnak látszunk. Ha voltak is apró különbségek, az itteni bolygónk uralkodó viszonyok miatt azok eltűntek, például a kar hosszúságbeli különbsége, vagy a fejméret.

Ha viszont a magyarok mind földönkívüliek, szemben a földi lényekkel miért nem alkotnak szorosabb közösséget? Nos, itt van a nagy titok: nem egy, hanem két földön kívülről érkezett faj alkotja a magyar nemzetet, akik nem szívelik egymást! Mint azt már fentebb igazoltuk, egyetlen megjelenési formája van az értelmes lényeknek az univerzumban, ezért nem lehet ránézésre sem megkülönböztetni minket egymástól! Meglehet, az egyik csoport tényleg a Szíriuszról érkezett, a másik pedig egy másik csillagrendszerből- talán ősi magyar mítoszok értő kutatásával megfejthetőek lennének az utalások... A két idegen faj pedig, bár volt közöttük ellentét, mégis egymás közelébe költözött az idegen, új bolygón.

Ott van viszont még a nyelv. A két különböző idegen faj miért használja ugyanazt a nyelvet? A földi élet később fejlődött ki, ezért nem véletlen, hogy kiugróan magasabb szintű a más bolygóról érkezett magyarok szellemi szintje. És a külső univerzumban akkorra már egységes nyelvet beszéltek, ezért értik meg egymást a magyarok. Mi az univerzum nyelvét beszéljük, ha megvalósul a csillagközi űrutazás, elég lenne egy magyar asztronautát fellőni, és ő bárhol tudna kommunikálni! Az egy másik kérdés, hogy léteztek bolygókra jellemző tájszólások- ezek maradványa lehet a különbség a magyarországi és a székelyföldi emberek által beszélt nyelvek között!

Akár ez alapján el lehetne kezdeni a kutatást, ki melyik bolygó leszármazottjának mondhatja magát. Ám jelen pillanatban ennél fontosabb dolgunk is van: meg kellene teremteni a magyar és magyar közötti párbeszédet. Mit számít az, kinek honnan érkeztek az ősei a Földre, a lényeg az, hogy örökké megmarad az idegen származásunk, ami miatt minden más nép furcsán tekint ránk. Noha rég elfeledték mikor jöttek a magyar bolygóhódítók, valahonnan mégis megérzik, mi különlegesek vagyunk.

Együtt kellene tehát működnünk, vállvetve kellene képviselni a magyar érdekeket. Talán először el kellene fogadni a tényeket, a más bolygóról származás teóriáját. Meglehet, a sugárzó, mitikus helyek, mint például a Pilis alatt meg is tudnánk találni az egykor a magyarokat szállító csészealjakat. Persze ha igaz a feltételezés, valahol lennie kell más típusú űrhajónak is.

Izgalmas felfedezések várnak még ránk, de egyértelmű, akkor érhetünk el együtt eredményt, ha sikerül egy nevezőre kerülni. Összefogás nélkül nem tudunk mi, több földönkívüli fajt képviselő magyarok kiállni a saját érdekeinkért. Reméljük, egyszer talán a jövőben mindenki megérti majd ezt.

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Kétbalkezes angyalok

A körülöttünk élő, az embereket segíteni igyekvő angyali teremtmények egy része sajnos felkészületlen, amin hatékony szabályozással kellene segíteni.

Az ezotériával behatóan foglalkozók tudják, hogy nem vagyunk egyedül. Természetesen nem földönkívüliek figyelnek minket, hiszen az nyilvánvaló, hogy az univerzumban nincs az emberhez hasonló lény, viszont a felsőbb dimenziókban éteri angyalok vannak, akik célja az, hogy segítsék az embereket a boldogság elérésében.

Az angyalok eszköztára egész széles, hiszen vannak különleges képességeik. Tudnak olvasni a lelkünkben, előrelátják sorsunk karmikus fordulatait, befolyásolhatják az elhatározásainkat, és akár meg is óvhatnak az ártó szándéktól vagy a konkrét balesetektől. 

Vannak, akik azt állítják, képesek is bevonzani a személyes angyali segítőinket. Mondjuk elég nagy a zsufi az angyali dimenziókban, ha mindenkinek jut pár belőle- a Földön elég sok az ember, szóval tobzódhatnak a melóban szegény angyalok. Bár kétségkívül sokan vannak és halhatatlanok, óhatatlanul felmerül a kérdés: ahogy a hétmilliárd emberből is van kicsi és nagy, erős és gyenge, okos és buta, az angyalok ehhez képest mind ugyanolyanok?

Természetesen nem! Omaha államban működik az éteri lények kutatására szakosodott Angel Dust Psychedelic Institute, és vizsgálataik meglepő tényekre derítettek fényt. Noha a "hivatalos" tudomány nem akarja elismerni a munkájukat, több olyan beszámoló született az intézet kutatóinak tollából, ami igazolja, hogy a felsőbb karmikus hiperdimenziókban élő angyaloknak összetett társadalma van.

A problémát az jelenti, hogy az angyalok társadalma a teremtéstől fogva a totális demokráciára épül. Mivel egyhangú döntésekre törekedtek, soha nem tudtak megegyezni semmiben. És aztán ahogy egyre több lett az ember, akiknek megóvása az angyalok feladata lenne, nem nagyon jutott idő a továbbképzésekre. A meglehetősen sok zűrbe keveredő emberek életének terelgetése nagyon összetett, komoly kihívást jelentő munka, ösztönökre alapozva nehéz eredményesen végezni.

Természetesen vannak ügyesebb, talpraesettebb angyalok, de akadnak lúzerek is, akik jó szándékuk ellenére is többet ártanak mint használnak néha. Szoktuk mondani, hogy angyalok óvtak valakit meg amikor az utolsó pillanatban megúsztak egy helyzetet, de lehet, hogy a bajba kerülők egy része pedig pont a figyelmetlen angyalok hibáiból adódik. Az általános szemlélet angyalkörökben mostanában az, hogy csak akkor próbálnak beavatkozni, amikor biztosak a sikerben- de megbízhatunk a képzetlen angyalokban?

Ezért az angyalhívók egy része petíciót indított, amiben az angyalok oktatását sürgetik. Intézményesített keretek között ugyanis gyorsan elsajátíthatnák az emberekre leselkedő veszélyek felismerését és kezelését. Ráadásul fel is kell frissíteni az ismereteiket, hiszen teljesen más, amikor egy ökrösszekér okozhatott balesetet, vagy amikor egy szuperszonikus repülőgép. A felgyorsult élet, az egyre növekvő létszámú emberiség növeli a stresszt az angyalok életében, és a hibázó angyalok lelkifurdalásuk miatt depressziósok lehetnek. Ennek feldolgozásához pedig nem áll rendelkezésre sem pszichológus, sem coach segítsége, mert ilyen képzések sincsenek a felsőbb dimenziókban- mondanunk sem kell, ez bizony súlyos probléma már ma is.

Tehát mielőtt angyalokhoz fordulnánk, próbáljunk tisztán látni, mi a helyzet az ő létsíkjukon. Tanulságos lehet még akár számunkra is, hogy hova vezet a túlzott önbizalom, az alkalmazkodási képesség elvesztése. És nagyon óvatosan döntsünk akkor is, amikor angyalokra hivatkozó ezoterikus szakemberekkel vesszük fel a kapcsolatot. Bizony azok a kóklerek, akik csak azt füllentik magukról, hogy képesek angyalokkal kommunikálni, könnyen lebuknak, amikor megkérdezzük tőlük, az általuk bevonzott angyali segítség nyújtója milyen referenciákkal rendelkezik. Ne dőljünk be tehát nekik! 

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Az USA királyai

Rafinált tervvel veheti át az angol királyi ház a hatalmat a hosszú ideje független Egyesült Államok felett.

A négyévente egymást követő elnökválasztási kampányok általában az egész világot izgalomban tartják. Némileg érthetetlen módon még nálunk is részletes beszámolókat kapunk a vitákról és előválasztásokról, pedig alapvetően semmilyen súlya nincs annak, hogy melyik esélytelen jelöltek buknak el már a procedúra elején. 

Mindenesetre ez a lehetőség végülis betekintést adhat a tengerentúli politika zavaros bugyraiba. És páran úgy vélik, itt valami nagyon különös és furcsa versengés zajlik, ami mögött valami hátsó szándék bújik meg.

A jelöltek egy része ugyanis jelentéktelennek vagy súlytalannak tűnik, és akiknek a neve ismertebb, azok enyhén szólva sem egységesen tisztelt emberek. Ott van például Jeb Bush, a korábbi "sikerelnök", George W. Bush testvére, aki a republikánusok jelöltje szeretne lenni. Ám azon az oldalon jelenleg a handabandázó üzletember, Donald Trump vezeti a népszerűségi listákat, aki normális helyen aligha lenne komoly jelölt.

A demokraták legerősebb jelöltje Hillary Clinton lehet. Az egykori First Lady férje, Bill Clinton elnöksége után kezdte építgetni politikai karrierjét, kiderült róla, előszeretettel küldözget titkos információkat könnyen feltörhető emailben, és most azzal a nagy ötlettel állt elő, hogy férjét is bevonta a nőket megcélzó kampányba. Bill kétségkívül szereti a hölgyeket- mint azt nem kevés botrány és eljárás igazolta. Meg is lett az eredménye a feltűnésének, zuhanni kezdett felesége népszerűsége. Clinton legerősebb ellenfele pedig egy Bernie Sanders nevű idős politikus, aki úgy vált komoly kihívóvá, hogy magát szocialistának nevezi.

Amerika bolondult meg, hogy ezeket a jelölteket támogatják, vagy valaki tett arról, hogy komolyabb, tekintélyesebb emberek ne kerülhessenek oda az elnökválasztásra? Néhány elemző szerint más lehet a háttérben. Trump különös figura, mert nem csak befektető, tévéműsorokban is szerepelt, egy cseh modellt vett el annak idején feleségül, szóval több zavaros momentum van a múltjában. Talán most is csak szerepet játszik? Vannak, akik Trump világos haja miatt arra tippelnek, maga is szláv származású- ki tudja, van-e köze a KGB-hez. A sokak által utalt Hillary és az amerikai szocialista riválisa pedig minden, csak nem dinamikus és lendületes, pedig a demokraták mostanában az ilyen jelölteket támogatták. Kinek állhat érdekében két olyan ember előtérbe tolása, akik közül a fiatalabb 69 éves, az idősebb pedig 74?

Meglehet, az egész célja az, hogy teljesen komolytalanná tegyék az elnökválasztást. Ne feledjük, az Egyesült Államok egésze rettentően manipulált a média által! Vállalhatatlan, unszimpatikus emberekkel szemben nem nehéz erős alternatívát állítani. És itt jöhet be a képbe a nem csak az Egyesült Királyságban, de az egész világon népszerű Vilmos herceg és Kate Middleton. Ne feledjük, a trónörökös, Károly felesége amerikai származású. Sok év telt el a függetlenségi háború óta, ma már azért mást gondolnak a királyi családról. Szóval az összeesküvés-elméletek hívei szerint újból királyságot akarnak kikiáltani az Egyesült Államokban, ahova nem a brit trónörököst hívnák meg, hanem Vilmosékat. Lássuk be, jobban eladhatóak lennének, mint Trump vagy Hillary Clinton. 

Olyan indokokat emlegetnek bizonyos elemzők, hogy az ifjú hercegi párokkal kapcsolatos hírek (például a gyerekvállalás) nagyjából akkor kerültek a köztudatba, amikor fontos állomások voltak az elnökválasztási kampányba- mintha ilyen rafinált módon akarták volna az amerikai köztudatban tartani őket folyamatosan. Azért az is különös, hogy Katalin szülei Jordániában(!) ismerkedtek össze, a herceg és leeendő felesége pedig egy skóciai egyetemen szerettek egymásba. Miért kellett őket távol tartani Londontól?

Sokak szerint még jogalapot is találhatnak a királyság újbóli kikiáltására. A 14. században született "Ignorantiam sine consectariis" szerződés rögzít olyan alapjogokat, amelyekre lehet hivatkozni, illetve az amerikai királypártiak 1816-ban titkos paktumot kötöttek, melynek záradéka 300 évvel később lép érvénybe- lehet, hogy a tengerentúlon elfelejtették ezt az okiratot, de a britek biztos nem!

És hogy mi lehet az egész kavarásnak hosszú távon? Nos, azt már rég tudja mindenki, az Egyesült Államok elnöke csak báb, a valóságban a háttérhatalom irányítja az országot. Nem erős, határozott elnökre van szükség, hanem olyanra, akinek mindent elfogad a közvélemény. Ha az ráadásul király, még jobb, mert nem lehet négyévente leváltani, és a végén még esetleg véletlenül a surranópályán olyan ember kerülne az elnöki székbe, akit nem lehet dróton rángatni. Reményt csak az adhat, hogy Vilmos esetleg karakteresebb mint sokan hiszik, és ugyan látszólag belemegy abba, hogy jelképes hatalmat kap, de aztán mégis a saját szája íze szerint irányítja a dolgokat. Bárhogy is lesz, izgalmasan alakulhat még az amerikai belpolitika a jövőben!

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Agyműtét gondolatszikével

Sokáig töprengtek rajta, miért nem láthatóak műtéti hegek a sumér-inka kultúrkörből származó múmiákon. Nos, a válasz meglehetősen egyszerű: nem vágással, acélszikével dolgoztak az egykori sebészek!

Manapság misztikus történetek ismertek elsősorban a Fülöp-szigeteken élő és dolgozó gyógyítókról, akik gyakorlatilag mindenféle látható fizikai vágás nélkül képesek a szervezetből eltávolítani daganatokat. Sajnos el kell áruljam, az csak ügyes trükk, különös bűvészmutatvány, soha, senki ne adja fel a rendes orvosi kezelést azért, hogy ilyen sarlatánok kezébe kerüljön. Ha megismered ennek a különleges módszernek az igazi titkait, azt is megérted, miért nevezem őket csalóknak.

Még az ötlet is barbár, hogy valaki a puszta, koszos kezével benyúl valaki testébe, ott vakon matat, aztán diadalmasan kiemel valami húscafatot. Ugyan vannak az embernek aggályai a nyugati sebészettel szemben is, de ott azért tudhatjuk, orvosi egyetemet végzett szakemberek végzik a műtétet. Azzal is nagyjában tisztában vagyunk, hogy működik a röntgen meg a különféle diagnosztikák. Az viszont totál tévhit, hogy egy falusi bodegában pont ugyanúgy műt valaki, csak kés meg normális diagnózis nélkül. Az autót se bíznád olyan valakire, akinek egyetlen "műszere" egy husáng, az egészséged meg igen?

Ezek után lássuk, hogy is működött a sumér-inka módszer! Nagyon fontos, hogy ezek annak idején nagyon egységes, egy nemzetiségű társadalmak voltak, tehát tökéletes összhang volt az emberek között. Azaz közös volt a nyelv, nagyon hasonló volt a testfelépítés, a nagyon tipikusak voltak az általános betegségek és így tovább.

A gondolatszikés eljárás az, hogy a páciens és az orvos közös rezonanciafrekvenciára kerüljön. A fellelt piramisok olyan természetes rezgéserősítők voltak, amelyek ezt segítették- ezek az egykori emberek nem véletlenül építették ilyen formára a korabeli intézményeiket! Fontos volt, hogy gyógynövényekből különleges főzetet készítettek, ami némileg eltompította a pácienset, így azok gondolatai nem kalandoztak el.

Az eljárás lényege az, hogy a páciens érzetei kivetültek az orvoson belül is. Ő pontosan érzékelte, honnan ered a fájdalom és mi okozhatja a gondot, és olyan különleges tudással rendelkezett, aminek segítségével tudta, hol kell beavatkozni a minél hatékonyabb segítségnyújtáshoz. (Érdekes kontraszt, hogy az érintés nélküli, gyakorlatilag roncsolás nélküli orvoslásban járatok amerikai őslakosok pontosan tudták, hogy kell kínozni embereket, számtalan feljegyzés van áldozati szertartásokról. Tudták ők nagyon jól, hogy ha segíteni akarnak, jobb, ha nem nyúlnak késhez.)

Fontos eloszlatni egy tévhitet: nem voltak csodatévők ők sem! Sajnos léteztek gyógyíthatatlan betegségek, amikor az orvos szerepe maximum annyira korlátozódott, hogy enyhítse a fájdalmat. Amikor segíteni lehetett, akkor nem csak az érintett szervet, hanem a kapcsolódó agyterületeket is kezelték. Az ún. gondolatszike azt jelentette, hogy ezúttal az orvos vitte át saját érzeteit a páciens testébe, és úgy végzett el beavatkozásokat, mondhatni műtéteket. Fontos, hogy pontosan tudták, mi az agy és a fej jelentősége, nem véletlen, hogy a legtöbb korabeli ábrázoláson láthatóak a fejdíszek, sőt, olyan minták, amelyek agyhullámokra emlékeztetnek. Nem véletlenül!

A gyógynövényes főzet hatásának elmúlása után a páciensek azonnal haza is mehettek. Általában nem éreztek semmit, de a leírások alapján jellemzően javult az állapotuk. Az orvosi titoktartás gyökerei is erre az időszakra nyúlnak vissza, a beavatkozás után a gyógyítók semmit nem mondtak, sem azt, mit kezeltek, sem azt, ha esetleg nem gyógyíthatónak ítélték az esetet.

Bár ezek alapján a rosszmájúak feltételezhetnék, hogy valójában nem is csináltak semmit, ám az összetett, sajátos felfogású sumér-inka kultúra erkölcsi nézeteivel ez nem lett volna összeegyeztethető. Az viszont már más kérdés, hogy tudásuk megosztását idegen népekkel egyáltalán nem érezték fontosnak, sőt, eltitkolták amit csak lehetett. Így amikor az európai hódítók átvették a hatalmat, a gondolatsebészet művészete örökre feledésbe merült. 

Hogy ez baj-e? Erre nehéz választ adni. A mi nyugati orvostudományunk is óriási fejlődést ért el, és konkrét összehasonlítási lehetőség nélkül fogalmunk sem lehet, ehhez képest mit tudtak a gondolatszikével dolgozó orvosok. Sajnos még csak csírája sem maradt fenn a tudásuknak- a különféle bódító hatású főzeteken kívül, azok esztelen használata viszont inkább árt mint használ. Szóval értékeljük azt, aminek most a birtokában vagyunk, és ki tudja, talán egyszer másvalakik is előbbre létnek a vágás nélküli műtét kifejlesztése terén. De azért az még odébb van...

Amikor a nevedben közzéteszel valamit, az elsősorban nem a világról árul el sokat, hanem rólad. Megosztás tehát saját felelősségre!

0 Tovább

Álcázott igazság

blogavatar

Nyomokban tényeket tartalmaz...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

További információk

Sokan hazudnak az interneten. Ezen az oldalon is ez történik, csak mi be is valljuk. felsotudat@freemail.hu

Hirdetés

Blog ajánló

zsrebij

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés